کد خبر: ۱۴۶۶۸

حکیم مهر - سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با اعلام انتخاب 20 دانشمند برجسته علوم پزشکی در ISC گفت: در بین 20 دانشگاه، 8 دانشمند وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند و دانشگاه های علوم پزشکی تربیت مدرس و علوم پزشکی تهران هر کدام دارای 3 دانشمند برجسته در پزشکی و رشته های وابسته اند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، دکتر جعفر مهراد اظهار داشت: معرفی دانشمندان فضای بسیار مطلوبی در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی بوجود آورده است و بازخوردهایی که از این نظر دریافت شده نشان می دهد که دانشگاه ها و استادان و پژوهشگران می کوشند در ارتقای علم و فناوری در زمینه های مختلف نقش بی بدیل خود را ایفا کنند.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: دکتر فریدون عزیزی استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رتبه اول دانشمندان علوم پزشکی را در اختیار دارد و رتبه دوم در اختیار دکتر باقر لاریجانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

وی اضافه کرد: رتبه های سوم و چهارم به دکتر حمید علوی مجد و دکتر ناصر ولایی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعلق دارد.

مهراد خاطرنشان کرد: دانشگاه تربیت مدرس به وجود دو دانشمند برجسته در حوزه علوم پزشکی یعنی دکتر انوشیروان کاظم نژاد و دکتر سقراط فقیه زاده که رتبه های 5 و 6 دانشمندان برجسته علوم پزشکی ISC را کسب کرده اند مفتخر است.

وی اظهار داشت: مجددا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رتبه های 7 و 8 را به اعتبار دکتر مهدی هدایتی و دکتر محمدعلی جوادی از آن خود کرده است. در واقع رتبه های اعلام شده، رتبه های ارزشمند این دو دانشمند برجسته است.

سرپرست ISC گفت: دکتر فضل الله احمدی در حوزه علوم پزشکی در دانشگاه تربیت مدرس و بر اساس داده های ISC رتبه 9 را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور پربار دکتر حبیب ا... اسماعیلی که موفق به کسب رتبه 10 ISC در حوزه علوم پزشکی شده است جزء 20 دانشگاه برتر علوم پزشکی و رشته های وابسته است.

مهراد گفت: رتبه 12 علوم پزشکی در ISC در اختیار دکتر کاظم محمد از دانشگاه علوم پزشکی تهران است و رتبه 13 به دکتر پروین میرمیران از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعلق دارد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی سمنان در بین 20 دانشگاهی که دانشمندان علوم پزشکی موفق به کسب رتبه های ارزشمند ISC شده اند قرار دارد. دکتر راهب قربانی از این دانشگاه رتبه 14 را از آن خود کرده است. دکتر مسعود امینی با اخذ رتبه 15 وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر یدالله محرابی با کسب رتبه 16 از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمود محمودی با رتبه 17 و وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر عباس عبادی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا... (عج)، دکتر منصور رضایی با کسب رتبه 19 و وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دکتر فاطمه حسینی با کسب رتبه 20 وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشمندان برجسته ISC در علوم پزشکی و رشته های وابسته به حساب می آیند.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: بدین ترتیب در بین 20 دانشگاه، 8 دانشمند وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند، دانشگاه های علوم پزشکی تربیت مدرس و علوم پزشکی تهران هر کدام دارای 3 دانشمند برجسته در پزشکی و رشته های وابسته اند و دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، سمنان، اصفهان، کرمانشاه و ایران نیز هر کدام دارای یک دانشمند برجسته در علوم پزشکی هستند.

دکتر مهراد افزود: جالب توجه اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران اخیرا از دانشگاه علوم پزشکی تهران منفک شده و فعالیت خود را به عنوان یک دانشگاه مستقل آغاز کرده است اسم این دانشگاه در بین 20 دانشگاهی که دانشمندان برجسته علوم پزشکی ISC به دانشگاه های یاد شده وابسته اند به چشم می خورد.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: انتخاب دانشمندان برجسته براساس انتشارات آنان و مبتنی بر نشریات معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در ISC ثبت و نمایه سازی می شود صورت گرفته است.

 

نظر شما
ادامه