صفحه خبر (ویژه چپ)
کد خبر: ۱۶۲۱

با حجت الاسلام دکتر دغاغله از تحصیل در حوزه علمیه تا دانشکده دامپزشکی و دروازه‌بانی فوتبال + عکس

حکیم مهر -  حجت الاسلام دکتر دغاغله نماینده ولی فقیه در سازمان شیلات ایران در گفتگو با نشریه حکیم مهر ضمن تشریح روند تحصیل خود در حوزه علمیه قم و دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز به سؤالات مختلف پاسخ داد.
وی از سابقه خود در جهاد دانشگاهی ، تحصیل در رشته پزشکی و تدریس همزمان دامپزشکی ، معارف اسلامی و اخلاق در سالهای قبل هم گفت و به مرور فعالیتهای خود در اداره کل دامپزشکی خوزستان بعنوان دامپزشک پرداخت.
دکتر دغاغله از دکتر نوری به عنوان بهترین استاد خود در زمان تحصیل در رشته دامپزشکی نام برد و مشغله اصلی امروزه خود را تحقیق در زمینه حلال و حرام بودن آبزیان و موضوع شناسی علمی آن عنوان کرد.

 


حجت الاسلام دغاغله تدریس اخلاق دامپزشکی در دانشکده ها را ضروری دانست و با ذکر داستانی از زمان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در برخورد با یک سگ و توله‌هایش به تبیین نگاه اسلام به حقوق حیوانات پرداخت.
وی از خاطرات حضور خود در تیم فوتبال باشگاه نیرو در اهواز و لیگ دسته سه و علاقه خود به شعر و نقاشی در میان رشته‌های مختلف هنر هم گفت و یادی هم از سفر به برزیل کرد.
دکتر دغاغله به دامپزشکان جوان تازه فارغ التحصیل توصیه کرد اول همت اصلی خود را درک درد مردم و فعالیت و تلاش در جهت کاهش آن قرار دهند و ضمن داشتن وجدان کاری سپس به فکر امور مالی باشند.


مشروح این گفتگوی جالب در تعطیلات عید نوروز به بینندگان محترم نشریه حکیم مهر تقدیم خواهد شد.

 

نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه