کد خبر: ۱۶۵۷۷

مدیرکل دامپزشکی استان البرز:کشتارگاه‌های دام و طیور استان البرز بهسازی می‌شوند

 

مدیرکل دامپزشکی استان البرز از فعالیت 40 واحد بسته‌بندی فرآورده‌های دامی دراین استان خبرداد.

دکتر اصغر برایی‌نژاد، در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران‌(ایسنا)، اظهارکرد: در استان البرز بیش از 40 واحد بسته بندی فرآورده‌های دامی فعالیت دارند که اداره کل دامپزشکی نظارت دقیقی بر کمیت و کیفیت فعالیت آنها دارد.

وی افزود: علاوه بر این در حال حاضر 250 واحد مرغداری اعم از گوشتی و تخم‌گذار و بیش از سه هزار واحد دامداری(گاوداری سنتی‌، صنعتی‌، تولید گوشت قرمز، گوسفنداری و تولید شیر) نیز در این استان فعال هستند.

برایی‌نژاد خاطرنشان کرد: بر اساس سیاست‌های دولت مبنی برکاهش تعداد دامداری‌های سنتی‌، طی سال‌های گذشته اقدامات جدی برای تبدیل دامداری‌های سنتی به صنعتی، در استان صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر اکثر واحدهای دامداری فعال در البرز صنعتی هستند و تعداد انگشت شماری واحدهای دامداری سنتی در سطح استان وجود دارد.

برایی‌نژاد اضافه کرد: واحدهای صنعتی غالباً از امکانات و شیوه‌های نوین پرورش دام و طیور استفاده می‌کنند که هم از لحاظ اقتصادی برای دامدار به صرفه است و هم بازدهی بیشتری دارد.

این مسئول یادآورشد: در تلاش هستیم تا با اعطای تسهیلات به واحدهای دامداری صنعتی زمینه بهبود ساختاری و همچنین بازسازی واحدهای قدیمی‌تر را فراهم کنیم.

مدیر کل دامپزشکی استان البرز در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اولویت‌های این اداره در سال 93 اشاره کرد و گفت: تأمین واکسن با کیفیت و کافی، کنترل کانون‌های بیماری، تشدید نظارت بر فعالیت کشتارگاه‌ها و برخورد با محموله‌های غیر مجاز از مهم‌ترین اولویت‌های این اداره در سال جاری است.

وی در پایان از تلاش برای جلوگیری از شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان به عنوان دیگر برنامه‌های این اداره در سال 93 نام برد.

 

 

 

نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه