حکیم مهر - رئیس سازمان دامپزشکی کشور مهرماه سال گذشته دستورالعملی 121 صفحهای با عنوان (کنترل و نظارت بهداشتی فرآوردههای خام دامی) را به منظور اجرا از 8/8/88 به ادارات کل دامپزشکی استانها ابلاغ نمود.
دستورالعمل اجرایی کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی شامل دوازده بخش به ترتیب زیر است :
1 - گوشت گاو و گاومیش ، شتر ، گوسفند و بز
2 - آلایش خوراکی دام
3 - گوشت مرغ
4 - گوشت بوقلمون
5 - گوشت شترمرغ
6 - ماهی
7 - میگو
8 - خاویار
9 - تخم مرغ
10 - شیر خام
11 - عسل
12 - سایر دستورالعملهای مرتبط
متن کامل این دستورالعمل جهت اطلاع و استفاده عموم همکاران ارجمند و بینندگان محترم حکیم مهر تقدیم می گردد. برای مشاهده متن دستورالعمل مذکور فایل آن را با کلیک از اینجا دانلود نمایید.