کد خبر: ۱۷۵۲

حکیم مهر -  رئیس سازمان دامپزشکی کشور مهرماه سال گذشته دستورالعملی 121 صفحه‌ای با عنوان (کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده‎های خام دامی) را به منظور اجرا از 8/8/88 به ادارات کل دامپزشکی استان‎ها ابلاغ نمود.

دستورالعمل اجرایی کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی شامل دوازده بخش به ترتیب زیر است :

 

1 -  گوشت گاو و گاومیش ، شتر ، گوسفند و بز

2 -  آلایش خوراکی دام

3 -  گوشت مرغ

4 -  گوشت بوقلمون

5 -  گوشت شترمرغ

6 - ماهی

7 - میگو

8 -  خاویار

9 -  تخم مرغ

10 -  شیر خام

11 -  عسل

12 -  سایر دستورالعملهای مرتبط

 

متن کامل این دستورالعمل جهت اطلاع و استفاده عموم همکاران ارجمند و بینندگان محترم حکیم مهر تقدیم می گردد. برای مشاهده متن دستورالعمل مذکور فایل آن را با کلیک از اینجا دانلود نمایید.

 

 

نظر شما
ادامه