مدیر کل دامپزشکی استان گیلان گفت: تولیدکنندگان مرغ بدون آنتی بیوتیک استان، 264 هزار و 700 کیلوگرم مرغ، تولید و روانه بازار کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان، سهراب عاقبتی در جلسه دامپزشکی گیلان با بیان اینکه امسال تولیدکنندگان مرغ بدون آنتی بیوتیک حدود 165 هزار و 425 قطعه مرغ بدون آنتی بیوتیک به وزن 264 هزار و 700 کیلوگرم تولید کردند، ادامه داد: در حال حاضر در استان تعداد 22 واحد مرغداری مشغول به تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک هستند و تولید خود را به صورت مستمر به بازارهای داخلی استان و استان های مجاور مانند تهران، مازندران، اردبیل، آذربایجان شرقی و اصفهان عرضه میکنند.
وی، میزان جوجهریزی استان در سالجاری را 15 میلیون قطعه اعلام کرد و افزود: پایش، مراقبت فعال و نظارت مستمر بر اقدامات بهداشتی در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی با حساسیت ویژهای در استان دنبال میشود.
عاقبتی، تعداد مزارع گوشتی استان را 720 واحد با ظرفیت 14 میلیون و 600 هزار قطعه در هر دوره بیان کرد و افزود: میزان واکسن مصرف شده برای تامین سلامت جوجهها و پیشگیری از بیماریها 98 میلیون و 590 هزار دز است که توسط گروههای مایه کوب بخش خصوصی تلقیح میشود.
مدیرکل دامپزشکی گیلان، رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینهای در صنعت طیور را عامل افزایش بهرهوری تولیدات و جلوگیری از خسارت اقتصادی به تولیدکنندگان و همچنین پیشگیری از بروز و انتشار بیماری های طیور دانست.
عاقبتی، همچنین صنعت دام و طیور را از ارکان اصلی صادرات غیرنفتی برشمرد.
مدیرکل دامپزشکی گیلان ادامه داد: در سالجاری 12 هزار و 535 مورد عملیات نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در استان صورت گرفت.
وی یادآور شد: یکی از وظایف مهم و حاکمیتی اداره کل دامپزشکی استان برای ارتقای سلامت جامعه، بازرسی و نظارت بهداشتی بر کارخانجات و مراکز عرضه فرآوردههای خامی است. کارشناسان دامپزشکی طی بازدید از مراکز فوق از متخلف بهداشتی 25 هزار و 786 کیلوگرم فرآورده خام دامی، ضبط و معدوم کردند.
مدیرکل دامپزشکی گیلان افزود: 91 مورد متخلف بهداشتی جهت تشکیل پرونده به مراجع ذیصلاح معرفی شدند.
همانگونه که در متن خبر اشاره شده ،مرغ تولید شده بدون آنتی بیوتیک میباشد نه ارگانیک.خواهشمند است نسبت به تصحیح تیتر خبر اقدام فرمائید. با تشکر -عاقبتی
با سلام و احترام.