بر اساس نتایج تحقیقات جدید، نوشیدن شیر و مصرف روزانه مواد لبنی موجب کاهش خطر حمله قلبی میشود.
به گزارش ایسنا ، در تحقیق جدید ارتباط بین مصرف شیر و خطر کاهش فشار خون و بیماریهای قلب و عروق مورد بررسی قرار گرفت که نتایج آن در دوازدهمین کنگره تغذیه اروپا در مون پلیه فرانسه ارائه شد.
دکتر سابیتا اس سودامه موتا از دانشگاه واخنینگن هلند اظهار کرد: در این پژوهش با متاآنالیز ارتباط بین مصرف یک لیوان شیر روزانه و کاهش فشارخون و حمله قلبی مشخص شد.
بر اساس 9 تحقیق بر روی 57 هزار شرکت کننده و 15 هزار فرد مبتلا به فشارخون بالا مشخص شد مصرف تمامی مواد لبنی کم چرب و شیر خطر افزایش فشارخون را کاهش میدهد.
محققان اعلام کردند: مصرف مواد لبنی پرچرب موجب افزایش کلسترول و انباشتن چربی و افزایش وزن میشود.
نتایج این پژوهش در نشریه آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است.