حکیم مهر - جانشین معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: سری دوم تولید مرغ سبز در استان گیلان آماده عرضه به بازار شد.
مهندس گلشنی گفت: سری دوم تولید مرغ سبز در استان گیلان توسط شرکت ستاره پردیس شمال در واحد گوشتی آن شرکت واقع در آستانه اشرفیه با مدیریت مهندس فرید استوار با ظرفیت 25 هزار قطعه و 50 تن گوشت مرغ در هر دوره آماده عرضه به بازار شد.
وی افزود: این محصول در بسته های بهداشتی از سوی شرکت نفیس بسته با نام مرغ سبز با نظارت و هماهنگی سازمان دامپزشکی استان و کمیته هماهنگی مرغ سبز استان گیلان از تاریخ 29 فروردین در استان و سایر استانهای همجوار روزانه تا سقف پنج تن قابل عرضه است.
به گفته مهندس گلشنی جانشین معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان این مرغ عاری از آنتی بیوتیک و پسماندهای دارویی بوده و در تولید آن از تکنولوژی نوین پرورش مرغ گوشتی استفاده شده است.