نیره پیروزبخت، رییس سازمان ملی استاندارد ایران امروز - سهشنبه - در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره اظهارات اخیر رییس سازمان دامپزشکی درخصوص بلامانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی تحت نظارت دامپزشکی اظهار کرد: در حال حاضر سازمان استاندارد و وزارت بهداشت بر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآوردههای گوشتی تاکید دارند و امیدوارم به زودی سازمان دامپزشکی نیز به صف ما ملحق شود.
وی اضافه کرد: خمیر مرغ در برخی کشورها تولید می شود اما مورد استفاده آن برای خوراک دام و حیوانات است و برای تولید فرآوردههای گوشتی مورد استفاده قرار نمیگیرد.
رییس سازمان ملی استاندارد تاکید کرد: بار دیگر تصریح می کنیم که استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ممنوع است.
خبر مرتبط: