به گزارش خبرنگار مهر، صادق صالحی شامگاه چهارشنبه در دیدار استاندار اردبیل با کارکنان دامپزشکی تصریح کرد: تعداد کل پست های مصوب دامپزشکی 257 مورد است که از این تعداد 118 نفر متصدی دارد.
به گفته صالحی با مجموع سایر نیروهای دامپزشکی نزدیک 177 نفر در این حوزه مشغول به کار هستند و با توجه به گستره فعالیت افزایش نیروی انسانی یک ضرورت است.
وی افزود: تعداد نیروهای صحرا رو دامپزشکی نیز کمتر از 60 نفر است و بر همین اساس اجرای طرح های واکسیناسیون و مهار بیماری های دامی با عزم ملی و حرکت جهادی کارکنان همراه است.
به گفته مدیر کل دامپزشکی استان در این مجموعه 41 دکتر دامپزشک، 83 کارشناس و کاردان و 53 نفر کادر اداری فعالیت می کنند و در تمامی شهرستان ها اداره دایر است.
وی با بیان اینکه فعالیت حوزه طیور به صورت 100 درصد به بخش خصوصی واگذار شده است، ادامه داد با این وجود 60 درصد حوزه دامی توسط کارکنان این مجموعه انجام می شود.
صالحی معتقد است با افزایش نیرو بازرسی و کنترل بیماری های دامی افزایش خواهد یافت و فعالیت های این حوزه بهینه خواهد شد.
نظام دامپزشکی اردبیل در یک اتاق مستقر است
در این جلسه همچنین رئیس شورای نظام دامپزشکی استان اردبیل از نبود ساختمان مناسب برای این نهاد اجرایی ابراز گله مندی کرد.
مهدی فیض با تاکید به عضویت 742 نفر در این مجموعه گفت: با این وجود در یک اتاق در ساختمان دامپزشکی مستقر هستیم.
وی با بیان اینکه نظام پزشکی بسیاری از مسئولیت های دامپزشکی را در سال های اخیر بر عهده گرفته است، اضافه کرد: در واقع فعالیت این مجموعه در راستای مشارکت بخش خصوصی با بخش دولتی است.
به گفته فیض صدور پروانه بهداشتی اماکن دامی، صدور مجوز درمانگاه و داروخانه دامپزشکی، رسیدگی به تخلفات صنفی حوزه دامپزشکی، صدور سوء پیشینه صنفی و حضور در طرح های مشارکتی دامپزشکی از جمله وظایف این نهاد اجرایی است.
وی خواستار تامین فضای فیزیکی مناسب برای این مجموعه شد و افزود: استانداری می تواند از ساختمان های بلااستفاده به این حوزه اختصاص دهد.