به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سیدحسن هاشمی در برنامه نگاه یک که شب گذشته از شبکه یک سیما پخش شد، درباره غیر بهداشتی اعلام شدن خمیر مرغ اظهار داشت: این موضوع به این دلیل است که بیشتر صنایعی که خمیر مرغ تولید می کنند زیر نظر سازمان دامپزشکی کشور نیستند.
وزیر بهداشت گفت: خمیر مرغی که تحت نظارت سازمان دامپزشکی تولید می شود مانعی برای مصرف آن وجود ندارد.
هاشمی درباره سرانجام مصرف روغن پالم در صنایع غذایی نیز افزود: در این مدت از ورود 350 هزار تن از این روغن به کشور جلوگیری و روغن مرغوب جایگزین آن شد.
وی گفت: اکنون مواد لبنی به جز چند نوع بستنی و خامه که نیاز به پایداری دارند ، افزودنی پالم ندارند.
وزیر بهداشت افزود: اینکه یکباره بحث غیر بهداشتی بودن روغن پالم در صنایع غذایی مطرح شد استفاده بیش از 700 هزار تن روغن پالم در این صنعت بود.
هاشمی گفت: بر اساس سیاست گذاری ها به مرور فقط 15 درصد روغن پالم در صنایع غذایی استفاده خواهد شد.