کد خبر: ۱۹۰۰۶

به گزارش سازمان ملی استاندارد ایران، در راستای تحقق اهداف این سازمان، پیشنهاد ابطال استاندارد ملی فرآورده پنیر خامه ای با چربی گیاهی به شماره 13525 از سوی دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی مطرح شد و در یکهزار و سیصد و هفتاد و چهارمین کمیته ملی خوراک و فرآورده های کشاورزی به تصویب اعضاء رسید.

با ابطال این استاندارد، هیچ گونه پروانه کاربرد نشان استاندارد ملی ایران درخصوص محصول مذکور صادر نخواهد شد. همچنین براین اساس استفاده از چربی های گیاهی از جمله روغن پالم در این فرآورده ممنوع است.

 

 

نظر شما
ادامه