کد خبر: ۱۹۰۸۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

دانشیار گروه تغذیه و کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اینکه گفته می‌شود مصرف پنیر بدون گردو، انسان را فراموشکار می‌کند از نظر علمی رد شده است.

دکتر احسان صادقی در گفت و گو با ایسنا، با توصیه به اینکه بهتر است پنیر همراه با انواع مغزها و بویژه گردو مصرف شود، اظهار کرد: اینکه گفته می‌شود مصرف پنیر به تنهایی انسان را فراموشکار می‌کند از نظر علمی رد شده است.

وی تصریح کرد: توصیه مصرف پنیر به همراه گردو برای استفاده و جذب هر چه بیشتر ویتامین‌ها و عناصر معدنی موجود در پنیر است.

صادقی با بیان اینکه کلسیم مانع جذب فسفات نمی‌شود، اظهار کرد: این روند کاملا معکوس بوده و فسفات مانعی برای جذب کلسیم است، بطوریکه مصرف زیاد نوشابه به دلیل فسفات موجود در آن در دراز‌مدت می‌تواند منجر به پوکی استخوان شود.

صادقی با بیان اینکه بدن مشکلی برای تامین فسفات مورد نیاز خود ندارد، اظهار کرد: بیشترین مشکل بدن بر سر تامین کلسیم است که در همین راستا توصیه می‌شود افراد بطور جد مصرف لبنیات را در برنامه غذایی خود لحاظ کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تاکید بر اینکه هیچ یک از فرآورده‌های لبنی از جمله پنیر، سرشیر، دوغ و ماست جایگزین شیر نمی‌شود، اظهار کرد: در شیر همه ویتامین‌های مورد نیاز بدن وجود دارد که با تخمیر شیر و تبدیل آن به فرآورده‌هایی از جمله ماست و پنیر، این ویتامین‌ها از بین می‌روند.

صادقی تصریح کرد: به همین علت توصیه می‌شود تا در کنار مصرف سایر فرآورده‌های لبنی شیر بصورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

 

 

 

برچسب ها: پنیر، فراموشی،
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضایی
|
-
|
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۰
0
0
با سلام
جناب آقای دکتر!
توصیه مصرف پنیر به همراه گردو برای استفاده و جذب هر چه بیشتر ویتامین‌ها و عناصر معدنی موجود در پنیر است.
به نظرتان اگر همراه با گردو مصرف نشود منجر به کاهش جذب املاح نخواهد شد؟
این کمبود جذب اختلالاتی را بوجود می آورد.
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۰۷:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
0
0
جناب رضایی
لطفا برای حرفتان منبع معتبر معرفی کنید.
نظر شما
ادامه