حکیم مهر - رئیس سازمان دامپزشکی اعلام کرد: در پی جلسه مشترک با سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد، مشترکاً به این تفاهم رسیدیم که استفاده از خمیر مرغ مانعی ندارد و مجاز است.
دکتر مهدی خلج در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در جلسه مشترک چهارشنبه 12 آذرماه با حضور روسای سازمانهای غذا و دارو و استاندارد برگزار شد، پس از ارائه توضیحات از سوی سازمان دامپزشکی مبنی بر معرفی چگونگی تولید خمیر مرغ در خطوط مجاز تولید، به این نتیجه رسیدیم که اگر خمیر مرغ در این بستر بهداشتی و نظارتی تولید میشود، دارای هیچ مشکلی نیست.
وی افزود: براساس این جلسه مشترک و تفاهمهای صورت گرفته تولید و استفاده از خمیر مرغ هیچ مشکلی ندارد و سازمان دامپزشکی از محصولی که با شرایط بهداشتی مناسب و عمر ماندگاری استاندارد تولید میشود، حمایت میکند.
رییس سازمان دامپزشکی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا شما نیز مانند دیگر روسای سازمانهای نظارتی معتقد به اصلاح شیوه و فرآیند تولید خمیر مرغ هستید؟ گفت: سازمان دامپزشکی از محصول استانداردی که دائماً بر روند تولید آن نظارت دارد حمایت میکند، اما وقتی حرف از اصلاح فرآیند و شیوه تولید میزنیم باید ابتدا منظور خود را به صورت مصداقی بیان کنیم و از طرح مباحث کلی خودداری کنیم، چرا که باید شناخت کافی از جنبههای تولید در صنایع مختلف طیور و ساختار تولید خمیر مرغ و غیره داشته باشیم و براساس دیدگاهها و نظرات کارشناسان بینالمللی در جهان به اظهار نظر بپردازیم.
دکتر خلج تاکید کرد: در جلسه مشترک که با سازمان غذا و دارو و استاندارد همه ابعاد تولید خمیرمرغ در واحدهای دارای مجوز و تحت نظارت سازمان دامپزشکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نهایتاً این نتیجه حاصل شد که تولید خمیر مرغ در بستر بهداشتی مورد نظر هیچ مشکلی ندارد.
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت گفت: استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده های گوشتی اعم از سوسیس، کالباس، کباب کوبیده و حلیم که به مصرف انسانی می رسد، ممنوع است.
دکتر هدایت حسینی در گفتوگو با میزان برداشتن خمیر مرغ را تکذیب کرد و گفت: در حال حاضر سازمان غذا و دارو در حال بررسی این موضوع است و همچنان این ممنوعیت برداشته نشده است.
وی در ادامه با اشاره به این مطلب که سازمان غذا و دارو تاکنون نسبت به سلامت این مواد اولیه اطمینان پیدا نکردهایم، خاطرنشان کرد: در مجموع ممنوعیت همچنان پا برجاست و استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده های گوشتی اعم از سوسیس، کالباس، کباب کوبیده و حلیم که به مصرف انسانی می رسد، ممنوع است.
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در خاتمه تصریح کرد: سازمان غذا و دارو با حضور سازمان استاندارد در حال بررسی این موضوع است و امیدواریم این موضوع به جمعبندی نهایی برسد.
این در حالی است که رئیس سازمان دامپزشکی اعلام کرده در پی جلسه مشترک با سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد مشترکاً به این تفاهم رسیدیم که استفاده از خمیرمرغ مانعی ندارد و مجاز است.
جالب است که دکتر هدایت حسینی هم دامپزشک هستند!
خبر مرتبط:
رییس سازمان استاندارد: شرط استفاده از خمیرمرغ در فرآوردههای گوشتی
رئیس انجمن صنایع طیور ایران: امکان حذف خمیر مرغ از صنایع سوسیس و کالباس وجود ندارد
وزیر جهاد کشاورزی: خمیر مرغ را به رسمیت میشناسیم / ملاک عمل نظر دامپزشکی است
آخرین اخبار از ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ
رییس سازمان غذا و دارو: سوسیس و کالباس فاقد هرگونه ارزش غذایی است!
تولید خمیر مرغ با گوشت سالم منعی ندارد
همه چیز درباره خمیر مرغ در گفتگو با «دکتر هدایت حسینی»
وزیر بهداشت: مصرف خمیر مرغی که تحت نظارت سازمان دامپزشکی تولید می شود مانعی ندارد
تقابل موسسه استاندارد و سازمان دامپزشکی درباره ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ
تاکید رئیس سازمان دامپزشکی بر سلامت سوسیس و کالباس تولیدی در کشور
دبیر انجمن فرآورده های گوشتی تصاویر و فیلم های منتشر شده اخیر در اینترنت را ساختگی خواند
استفاده از خمیر مرغ در کباب و حلیم!
سازمان دامپزشکی عرضه خمیر مرغ مجوزدار را بلامانع اعلام کرد
دعوای استاندارد، بهداشت و دامپزشکی، مشکل همیشگی صنعت غذاست (+تصاویر)
پالم از بستنی و شکلات حذف نمیشود / استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ممنوع شده است