کد خبر: ۱۹۴۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد خمیر مرغ تولیدی در کشور با کیفیت فعلی، در صورت انطباق با مقررات ملی فقط می تواند در تولید خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد و مصرف انسانی ندارد.

به گزارش پایگاه خبری صدرانیوز به نقل از سازمان استاندارد، در پی انتشار خبری با عنوان "در پی تفاهم سه سازمان ، استفاده از خمیر مرغ مجاز شد" به نقل از رییس سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر بلامانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی ، دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد ایران اعلام می دارد:

تاکنون هیچگونه تفاهم نامه ای مبنی بر بلامانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و همبرگر بین این سازمان با وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و سازمان دامپزشکی کشور منعقد و امضاء نشده است و کماکان از نظر سازمان ملی استاندارد ایران ، استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی به دلیل مخاطرات بهداشتی و موضوع حلیت ممنوع است .

همچنین براساس اظهارات اخیر رییس سازمان ملی استاندارد ایران: خمیر مرغ تولیدی در کشور با کیفیت فعلی، در صورت انطباق با مقررات ملی فقط می تواند در تولید خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد و مصرف انسانی ندارد.

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۸
0
0
حرفي كه ايشان زده كاملا منطقي است.كساني كه از روي تعصب به سازمان دامپزشكي موافق استفاده از خمير مرغ در سوسيس و كالباس هستند،بهتر است بازديد شبانه از واحدهاي توليدي خمير مرغ داشته باشند.قرار نيست به خاطر اشتغال ٤ نفر در واحدهاي توليدي و سو استفاده سودجويان سلامتي مردم به خطر بيفتد.وظيفه ذاتي سازمان دامپزشكي نظارت قوي بر فرآورده هاي دامي است نه اشتغالزايي.متولي اشتغالزايي كه وزارت كار است ادعاي اشتغالزايي ندارد اما سازمان دامپزشكي بهانه اش اين است كه وضعيت سرمايه و اشتغال بد مي شود!!!
به جاي اينكه صدور پروانه را سفت و سخت كنند عين نقل و نبات پروانه صادر مي كنند.قرار نيست كه سرمايه در قسمت مواد غذايي جذب شود.
نظر شما
ادامه