رییس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: به دستور دامپزشکی، گوشت قرمز از این پس منجمد عرضه میشود و عرضه گوشت گرم ممنوع خواهد شد.
علی اصغر ملکی، رییس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفتگویی اظهار داشت: در خصوص گوشت گاو به دستور دامپزشکی و برای کاهش بار میکروبی آن این نوع گوشت باید حداقل ۲۴ ساعت در سردخانه قرار گیرد. این در حالی است که پیش از این گوشت گاو به روز کشتار و عرضه میشد و احتمالاً در خصوص گوشت گوسفند نیز از ابتدای سال ۹۴ این موضوع پیگیری خواهد شد.
وی تصریح کرد: سرد کردن گوشت هم باعث کاهش وزن آن خواهد شد و ممکن است در قیمت آن نیز تاثیر گذار باشد و احتمال افزایش نرخها وجود دارد.
ملکی در مورد افزایش قیمت گوشت گوسفند نیز خاطر نشان کرد: با بازگشت زوار از کربلا و تقاضا برای ذبح دام زنده قیمت گوشت گوسفند بین ۴ تا ۵ درصد رشد کرد.
وی در خاتمه قیمت گوشت گوسفند بدون دنبه در بازار را بین ۲۷ تا ۲۸ هزار تومان عنوان کرد.
باید بر علیه این دروغها اعلام جرم کرد
سلام.ریس اتحادیه فرق گوشت گرم ومنجمد را نمی داند .وای به حال بقیه ؟
گوشت منجمد نه بلكه گوشتي كه24 ساعت در اتاق سرد (بين 0 تا 2 درجه سانتيگراد) نگهداي مي شود تا PH گوشت پايين بيايد.كه باعث بهبود كيفيت و طعم گوشت مي شود.