رییس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: به دستور دامپزشکی، گوشت قرمز از این پس منجمد عرضه میشود و عرضه گوشت گرم ممنوع خواهد شد.
علی اصغر ملکی، رییس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفتگویی اظهار داشت: در خصوص گوشت گاو به دستور دامپزشکی و برای کاهش بار میکروبی آن این نوع گوشت باید حداقل ۲۴ ساعت در سردخانه قرار گیرد. این در حالی است که پیش از این گوشت گاو به روز کشتار و عرضه میشد و احتمالاً در خصوص گوشت گوسفند نیز از ابتدای سال ۹۴ این موضوع پیگیری خواهد شد.
وی تصریح کرد: سرد کردن گوشت هم باعث کاهش وزن آن خواهد شد و ممکن است در قیمت آن نیز تاثیر گذار باشد و احتمال افزایش نرخها وجود دارد.
ملکی در مورد افزایش قیمت گوشت گوسفند نیز خاطر نشان کرد: با بازگشت زوار از کربلا و تقاضا برای ذبح دام زنده قیمت گوشت گوسفند بین ۴ تا ۵ درصد رشد کرد.
وی در خاتمه قیمت گوشت گوسفند بدون دنبه در بازار را بین ۲۷ تا ۲۸ هزار تومان عنوان کرد.