کد خبر: ۱۹۸۲۸
تعداد نظرات: ۱۳ نظر

ظریب اطمینان گوشت منجمد از گوشت تازه بیشتر است/سوسیس و کالباس تهدیدی برای سلامتی نیستند

معاون بهداشتی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: گوشت های منجمد موجود در بازار نسبت به گوشت های تازه از ضریب اطمینان بالاتری برخوردار هستند.

به گزارش اترک،حمید رمضانی در نشست خبری در جمع خبرنگاران افزود: فرایند منجمد کردن سبب افزایش ماندگاری محصولات منجمد شده می شود و ظریب اطمینان این فرآورده ها نسبت به فراورده هایی که به صورت تازه مصرف می شوند بیشتر است.

وی در خصوص کیفیت گوشت های منجمد برزیلی موجود در بازار نیز گفت : به دلیل چرای آزاد دام در این کشور و ذبح دام با سن کم این گوشت ها از کیفیت خوبی برخوردار هستند.

رمضانی در ادامه با اشاره به افزایش قیمت گوشت قرمز تازه گفت: مصرف گوشت منجمد به لحاظ پایین بودن قیمت آن نسبت به گوشت تازه مقرون به صرفه است.

رفتار ما با کارخانجات فرآورده های فست فود درست نیست

معاون بهداشتی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: فرهنگ ایجاد شده در بین مردم نسبت به فرآورده های فست فود درست نیست.

دکتر رمضانی خاطر نشان کرد: در حال حاضر فست فود ها پر طرفدارترین صنعت غذایی در کشور محسوب می شوند اما دیدگاه خوبی نسبت به محصولات صنعت حرارتی در کشور وجود ندارد.

وی تصریح کرد: استفاده از محصولات غذایی حرارتی از قبیل سوسیس و کالباس و غیر حرارتی مانند همبرگر ها هیچ گونه تهدیدی برای سلامتی افراد محسوب نمی شود و به جای زدن چوب بد به این فرآورده ها باید فرهنگ درست استفاده از آن ها در جامعه رواج داده شود.

 

 

انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مسئول فنی بهداشتی
|
-
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
0
0
خوب الحمدلله همه مشکلات جامعه حل شد و سوسیس کالباس و همبرگر با مرغوبترین مواد تهیه می شود
خدایا شکر میکنم تورا که اگر توان مبارزه با مشکلات در مملکت وجود ندارد ولی چنین مسئولین نازنینی داریم که مشکلات را زبانی حل میکنند و اهل فست فود هستند ومردم هم سرسوزنی علم و درک و فهم از نظر این مسئولین فست فود خور ندارند


سطر چهارم ((ضریب)) صیح است
ناشناس
|
-
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
0
0
تمام مدارک و شواهد علمی مبنی بر مضر بودن سوسیس و کالباس کشک است و لابد نظرات ................. بسیار قابل توجه!! چشم من که از امروز سوسیس و کالباس میخورم و به همگان هم توصیه میکنم از این فراورده مغذی و سالم میل بفرمایند. چون دیگه سلامتی جامعه اصلا مهم نیست. مهم این است فروش کارخانه ها بالا بره و ...................!!!
دامپزشک
|
-
|
۰۱:۰۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
0
0
واقعاً متاسفم.
وزارت بهداشت خودش فست ففود را مضر میداند و این آقای محترم ، خارج از حوزه حود اضهار فضل می کند.
فقط یک سئوال از ایشان دارم تا جواب بدن؟
کارخانجات سوسیس و کالباس چطور محصولاتشان با شصت درصد گوشت(و گاهی هشتاد درصد گوشت) را با قیمت کیلویی کمتر از ده یا دوازده تومن میدن؟
آیا کارخانه ها ایثار میکنن؟
از نظرات ایشان بسیار متاسفم و امیدوارم اصلاح کنند.
البته خوشا به حال کارخانجات خراسان شمالی
ناشناس
|
-
|
۰۴:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
0
0
من موندم این کارخانه های سوسیس کالباس سازی چقدر سود سرشاری داره که مدیران حاضرند حرف های نامربوط و غیر علمی بزنند و پایشان به دادگاه هم باز بشه اما کارخانه ها به هر شکلی که هست حفظ کنن و پر رونق کنند! اگر شما هم مثل من دهنتون باز مونده اعلام بفرمائید!
فلافل
|
-
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
0
0
رفتار ما با کارخانجات درست نیست!!!!!!! فرهنگ ما نسبت به فست فود درست نیست!!!!!!!!! فقط کار کارخانجات خیلی درسته چون هر کاری دلشون میخواد انجام میدن کسی که جلودارشون نیست هیچ تازه کلی ازشون تعریف و تمجید هم میکنن. جل الخالق.
ناشناس
|
-
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
0
0
خوب همین حرفها باعث میشه نگرش جامعه به دامپزشکی یک دید مثبت نباشه. و مردم به دامپزشکی به عنوان سازمانی برای حفظ بهداشت و سلامت جامعه نگاه نکنند. حکایت دامپزشکی و نظراتش شده حکایت بقال و ماست ترش.
ناشناس
|
-
|
۰۱:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
0
0
کاش که خود ایشون یا یکی از کارکنان طرفدار ایشون بیاد و یه دفاعی از ایشون بکنه. این کامنتها که همه شون نامه فدایت شوم شد. و کاش هم سازمان یه جوابی به ایشون میداد تا دیگه از این سوتی ها نده.
دامپزشک
|
-
|
۲۳:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
0
0
لطفا این خبر را در همین سایت بخونید«کشف 20 تن آلایش دامی فاسد در کارخانه تولید کالباس و سوسیس شیروان». شیروان در 60کیلومتری شرق بجنورد در استان خراسان شمالی قرار دارد. یعنی آقای دکتر! حمید رمضانی خبری از این اوضاع در استان خودش و 60 کیلومتری اداره کل نداره؟!!!!!!!! من از این اخبار شرمگین هستم و ایشون را نمیدونم
ناشناس
|
-
|
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
0
0
مدیر محترم سایت حکیم مهر:
لطفا لینک این خبرتان را هم زیر خبر فوق بگذارید«کشف 20 تن آلایش دامی فاسد در کارخانه تولید کالباس و سوسیس شیروان»
ناشناس
|
-
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
0
0
در سایت اداره کل دامپزشکی خراسن شمالی آمده که:
کشف و معدوم سازی 922 کیلوگرم گوشت مرغ و قرمز تاریخ گذشته از کارخانه فراورده های گوشتی شیروان
دکتر سید سامان بربند رییس شبکه دامپزشکی شیروان اعلام کرد:در بازدیدازکارخانه فراورده های گوشتی سحر شیروان،مقدار 850 کیلوگرم بال و گردن تاریخ گذشته و فله که به صورت غیر بهداشتی منجمد گردیده بود به همراه 72 کیلوگرم گوشت قرمز منجمد تاریخ گذشته کشف گردید

همکار
|
-
|
۰۱:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
0
0
با سلام لطفا در مورد نحوه اخذ نمره مشارالیه در درس بهداشت مواد غذایی در دانشگاه بررسیهای لازم انجام شود برادر من حداقل بررسی بیشتری بفرما
همکار
|
-
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۹
0
1
متاسفانه همکاران ما در استان خراسان شمالی اکثرا یه جورایی .......................... شاهد مثال فردی که زمانی در بخش خصوصی شاغل بود و در استان سابق خراسان بزرگ دارو و واکسن .......................... میکرد الان مسئولیت مبارزه با این کار رو در این استان داره . اکثر این آقایون هم ......................... هستند.
ناشناس
|
-
|
۰۵:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
0
2
درحالیکه آزمایشگاهای ادارات استاندارد و معاونت غذا و دارو محصولات کارخانه مذکور را حاوی بنزوات و نیترات میدانستند که سرطانزاست ، همین دکتر ! ...... که اصالتا شیروانیست از کارخانه مذکور جانانه دفاع مینمود و با قلم خود به جنگ واقعیت میرفت من که میدانم چرا شما چطور؟!
نظر شما
ادامه