معاون بهداشتی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: گوشت های منجمد موجود در بازار نسبت به گوشت های تازه از ضریب اطمینان بالاتری برخوردار هستند.
به گزارش اترک،حمید رمضانی در نشست خبری در جمع خبرنگاران افزود: فرایند منجمد کردن سبب افزایش ماندگاری محصولات منجمد شده می شود و ظریب اطمینان این فرآورده ها نسبت به فراورده هایی که به صورت تازه مصرف می شوند بیشتر است.
وی در خصوص کیفیت گوشت های منجمد برزیلی موجود در بازار نیز گفت : به دلیل چرای آزاد دام در این کشور و ذبح دام با سن کم این گوشت ها از کیفیت خوبی برخوردار هستند.
رمضانی در ادامه با اشاره به افزایش قیمت گوشت قرمز تازه گفت: مصرف گوشت منجمد به لحاظ پایین بودن قیمت آن نسبت به گوشت تازه مقرون به صرفه است.
رفتار ما با کارخانجات فرآورده های فست فود درست نیست
معاون بهداشتی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: فرهنگ ایجاد شده در بین مردم نسبت به فرآورده های فست فود درست نیست.
دکتر رمضانی خاطر نشان کرد: در حال حاضر فست فود ها پر طرفدارترین صنعت غذایی در کشور محسوب می شوند اما دیدگاه خوبی نسبت به محصولات صنعت حرارتی در کشور وجود ندارد.
وی تصریح کرد: استفاده از محصولات غذایی حرارتی از قبیل سوسیس و کالباس و غیر حرارتی مانند همبرگر ها هیچ گونه تهدیدی برای سلامتی افراد محسوب نمی شود و به جای زدن چوب بد به این فرآورده ها باید فرهنگ درست استفاده از آن ها در جامعه رواج داده شود.
خدایا شکر میکنم تورا که اگر توان مبارزه با مشکلات در مملکت وجود ندارد ولی چنین مسئولین نازنینی داریم که مشکلات را زبانی حل میکنند و اهل فست فود هستند ومردم هم سرسوزنی علم و درک و فهم از نظر این مسئولین فست فود خور ندارند
سطر چهارم ((ضریب)) صیح است