رییس شبکه دامپزشکی شهرستان تفت با بیان این که استفاده از هورمونها در پرورش مرغ گوشتی شایعهای بیش نیست، اظهار کرد: رشد سریع جوجه های گوشتی به دلیل عوامل ژنتیکی و تغذیهای است.
به گزارش یزدی نیوز،دکتر "نجیب الله محمدی" اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون مجوز جوجهریزی قریب هفت میلیون قطعه جوجه در واحدهای پرورشی این شهرستان صورت پذیرفته که از این میزان نزدیک به شش میلیون و 758 هزار قطعه نیمچه گوشتی و قریب 137 هزار قطعه مربوط به سایر ماکیان شامل جوجه بوقلمون، شترمرغ و بلدرچین بوده است.
وی تصریح کرد: شهرستان تفت با داشتن 195 واحد مرغداری در استان بیشترین، تعداد جوجهریزی را دارد و در نتیجه بیشترین تولید گوشت سفید را داراست.
محمدی این موفقیت مرهون ارتباط دو سویه مرغداران و کارشناسان دامپزشکی شهرستان تفت دانست و افزود: به همن دلیل با اجرای دقیق ضوابط بهداشتی و فنی دامپزشکی از نخستین مراحل حمل و جوجهریزی و نیز در تمام مراحل پرورش و کشتار، بازدهی مناسب در تولید از نظر کمی و کیفی حاصل شده است.
این مقام مسئول در مورد روند پرورش طیور اظهار کرد: جوجههای یک روزه از کارخانههای جوجهکشی خریداری شده و سپس با اخذ مجوز بهداشتی حمل از سوی دامپزشکی به مرغداری منتقل میشود و در عرض 42 روز با رعایت برنامههای پرورشی، تغذیهای و بهداشتی از وزن 42 گرم به وزن 2.5 کیلوگرم رسیده و به این صورت جوجهها به مرغ سالم و قابل کشتار تبدیل میشوند.
وی تاکید کرد: استفاده از هورمونها در پرورش مرغ گوشتی در ایران صورت نمیگیرد و خبرها و گفتهها در مورد وجود مرغهای هورمونی شایعهای بیش نیست.
محمدی در پایان اضافه کرد: استفاده از هورمونها در پرورش مرغ گوشتی از لحاظ اقتصادی به هیچ عنوان مقرون به صرفه نیست و رشد بالای جوجههای گوشتی به علت عوامل ژنتیکی، تغذیهای و بهداشتی این گلههاست.