معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه مرغ ارگانیک در واحدهای صنعتی کشور تولید نمیشود، گفت: بهتر است به جای واژه ارگانیک برای مرغهای تولیدی داخلی از عنوان مرغ سبز فاقد آنتیبیوتیک استفاده شود.
حسن رکنی در پاسخ به پرسش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا مبنی بر اینکه آیا امکان تولید مرغ ارگانیک در کشور وجود دارد، افزود: برای تولید مرغ ارگانیک باید مواد اولیه مانند غلات مصرفی دام نیز ارگانیک باشند، اما به علت اینکه عمده غلات مصرفی در کشور از طریق واردات تامین میشوند، مرغهای تولید داخلی نیز ارگانیک نیستند،گرچه تولید مرغ ارگانیک از سوی برخی تولیدکنندگان به صورت خودجوش در حال پیگیری است.
وی تصریح کرد: بسیاری از تولیدکنندگان برای ارتقای پارامترهای بهداشتی واحدهای تولیدی خود اقدامات خوبی را مانند تولید محصول بدون آنتیبیوتیک در دستور کار قرار دادهاند که با توجه به اختلاف قیمتی آن با سایر محصولات مشابه، مصرفکنندگان خاص خود را نیز دارند.
رکنی ادامه داد: امیدواریم تولید مرغ سبز در کشور روز به روز گسترش یابد، چرا که جهتگیری آن در راستای افزایش سلامت مصرفکننده است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی تاکید کرد: در مرغهای تولید شده به شیوههای سنتی و از سوی روستاییان به علت متفاوت بودن مراحل پرورش نسبت به واحدهای صنعتی میتوان تولید مرغ ارگانیک را ترویج داد، اما در واحدهای صنعتی نباید از واژه ارگانیک استفاده شود.