کد خبر: ۲۰۵۲۲

اجرای طرح ردیابی گوشت مرغ از ابتدای پرورش تا مرکز عرضه گوشت در استان کرمان

دامپزشکی کرمان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بوتیا، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در این رابطه اظهار داشت: با توجه به ضرورت ردیابی گوشت مرغ از مرحله جوجه ریزی تا کشتار و نظارت و کنترل دقیق بر سلامت و بهداشت آن، پس از جلسات توجیهی متعدد با تعاونی مرغداران، مسئولین فنی بهداشتی مرغداری ها، کشتارگاه ها و کلینیک های بخش خصوصی دامپزشکی طرح مذکور از ابتدای دیماه سال جاری در استان اجرا گردید.

وی افزود : در این طرح پس از ثبت اطلاعات کامل جوجه ریزی و مرغداری در سامانه یکپارچه GIS طیور و نظارت بر نحوه پرورش، واکسیناسیون و داروهای مصرفی از سوی دامپزشک فارم، گواهی بهداشتی به مقصد کشتارگاه صادر می گردد. دکتر رشیدی تصریح کرد : کد گواهی مربوطه بعنوان کد رهگیری برروی پاکت گوشت مرغ درج می گردد.

مدیر کل دامپزشکی استان در ادامه ضمن اشاره به محاسن و مزایای این طرح اعلام کرد: با اجرای این طرح مصرف کنندگان پس از خرید مرغ و کنترل تاریخ مصرف و شرایط ظاهری می توانند کد ۱۲ رقمی حک شده را به سامانه ۳۰۰۰۸۹۰۳ پیامک نموده و از مشخصات مربوطه اطلاع حاصل نمایند.

رشیدی به اطلاعاتی نظیر نام مرغدار، محل پرورش، تعداد مرغ پرورشی در مزرعه مربوطه، نام راننده و پلاک خودروی حمل طیور زنده را در این سامانه اشاره نمود.

مدیر کل دامپزشکی ضمن یاداوری این موضوع که این طرح باعث ارتقاء سطح بهداشت و سلامت فراورده های دامی و به تبع آن سلامت جامعه می گردد همچنین ابراز امیدواری کرد: اداره کل دامپزشکی استان از معدود استان های پیشرو در اجرای طرح مذکور می باشد و در حال آماده سازی زمینه برای اجرای طرح ردیابی دام و فراورده های دامی نیز هستیم.

وی در پایان تاکید کرد: هم استانی های محترم می توانند جهت دریافت اطلاعات مکفی در این زمینه هم به صورت مراجعه به شبکه های دامپزشکی و هم از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ سوالات خود را مطرح نمایند.

 

 

نظر شما
ادامه