معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: در تشدید اعمال نظارت های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور ویژه نوروز 1394، از 97 هزار مرکز تولید، کشتار، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی حدود 178 هزار مورد بازدید بعمل آمد.
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر جمال الدین جاویدی اضافه کرد: با توجه به شرایط ویژه تعطیلات نوروزی و افزایش میزان عرضه و تقاضای فرآورده های خام دامی در این ایام، سازمان دامپزشکی اقدامات کنترلی و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از جمله گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ را در کلیه اماکن عرضه و فروش، ناوگان حمل و نقل، مراکز بسته بندی، رستوران ها و مراکز طبخ در دستور کار قرار داد.
به گفته وی، این طرح از تاریخ 25 اسفند ماه 93 تا 15 فروردین سال 94 در سراسر کشور اجرا شد و به این منظور با برنامه ریزی و بسیج نیروهای کارشناسی در قالب 29 هزار و 400 نفر روز به استعداد یک هزار و363 اکیپ روز نظارت بهداشتی و همچنین بیش از 15 هزار اکیپ روز بازرسی ویژه کنترل و نظارت بهداشتی را اعمال کرده است.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی تصریح کرد: در راستای اقدامات انجام شده، 404 تن انواع فرآورده های خام غیر قابل مصرف و ناسالم توقیف و از زنجیره مصرف حذف شد و تعداد 117 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و با یک هزار و 212 عرضه کننده فرآورده های خام دامی سیار غیر مجاز برخورد قانونی شد.