دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی ایران گفت: ار آنجا که گوشت بوفالو در ردیف گوشتهای قرمز قرار دارد، بر روی سوسیس و کالباسهایی که در آنها از گوشت بوفالو استفاده شده است، تنها عبارت “گوشت قرمز” قید می شود.
مجید افلاکی گفت: صنایع تولید کننده فرآوردهای گوشتی برای تامین نیاز خود بر اساس دستورالعمل دامپزشکی تا خرداد ماه سال گذشته اقدام به واردت گوشت بوفالو هندی کردند و درتولید فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار قرار دادند.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی ادامه داد: بر اساس اعلام دامپزشکی این محصولات تنها در فرآودههای گوشتی حرارت دیده استفاده می شود که سازمان دامپزشکی اجازه مصرف آنها را داده است.
افلاکی اظهار داشت: بخش عمده گوشت وارداتی، مورد نیاز فرآوردههای گوشتی از کشور برزیل و بخش کمی از کشور هند تامین میشود به طوری که حدود ۹۵ درصد گوشت قرمز مورد مصرف برزیلی است.
وی در پاسخ به اینکه آیا بر روی محصولاتی که در آنها از گوشت بوفالو استفاده شده، مشخصات این ماده پروتئینی درج می شود یا خیر، تصریح کرد: گوشت بوفالو نیزدر ردیف گوشتهای قرمز قرار می گیرد، بنابر این بر روی سوسیس و کالباسی که در آن از گوشت بوفالو استفاده شده است، تنها عبارت “گوشت قرمز” قید می شود.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان و فرآورده های گوشتی درباره میزان قیمت این محصولات در سال جاری، اظهار داشت: قیمت فرآوردهای گوشتی نیز درسال جاری همسو با نرخ تورم ۱۵ درصد افزایش مییابد که آنالیز قیمتی آن برای ارائه به سازمان حمایت در حال آماده سازی است.
گفتنی است که رییس سازمان دامپزشکی کشور در یک برنامه تلویزیونی میزان واردات این محصول را در سال ۱۳۹۱ معادل ۲۲ هزار تن، در سال ۱۳۹۲ نیز ۱۷٫۵ هزار تن و در سال گذشته ۵۰۰۰ تن اعلام کرد.