کد خبر: ۲۱۳۳۲
تعداد نظرات: ۷ نظر

مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در خصوص عرضه سوسیس و کالباس حیوانات حرام گوشت در برخی از فروشگاه های پایتخت، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر هدایت حسینی در واکنش به عرضه سوسیس و کالباس حیوانات حرام گوشت در برخی فروشگاه های تهران، گفت: با قاطعیت می توان گفت نه تنها در مورد فرآورده های حیوانات حرام گوشت، بلکه هیچگونه مجوزی از سوی سازمان غذا و دارو برای واردات سوسیس و کالباس صادر نشده است.

وی با بیان اینکه پس از راه اندازی آزمایشگاه‌های هیستولوژی تقلب گوشت توسط آزمایشگاههای کنترل غذا و دارو و دو آزمایشگاه همکار، قادریم منشا فراورده هایگوشتی حیوانات مختلف را تشخیص دهیم تصریح کرد: این فرآورده ها در زمان ورود به کشور آزمایش می شود.

حسینی با اشاره به استقرار بازرسان سازمان غذا و دارو در گمرگ، اظهارداشت: بازرسی از محموله جهت بررسی وضعیت بهداشتی، نمونه برداری از محموله های وارداتی، بررسی گواهی حلال بودن با حضور نماینده ولی فقیه از جمله وظایف بازرسان سازمان غذا و دارو مستقر در گمرک کشور است.

مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو همچنین عنوان نمود: وجود هرگونه سوسیس و کالباس بدون مجوز وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در سطح عرضه، نشان دهنده این است که این کالا به صورت غیر قانونی وارد کشور شده و از آنجایی که ایمنی و سلامت آنها مورد تایید نیست به مصرف کنندگان اکیداً توصیه می کنیم از خرید و مصرف چنین فرآورده هایی خودداری کنند.

حسینی ادامه داد: این قبیل فرآورد های غیر مجاز، به دلیل اینکه توسط سازمان غذا و دارو، آزمایش و کنترل نشده اند، نمی توان سلامت آنها را تایید کرد.

وی تصریح کرد: اگر مصرف کنندگان با مواردی اینچنینی مواجه شدند می توانند پس از تماس با شماره 1490، نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مراتب را اطلاع دهند تا نسبت به جمع آوری و برخورد با متخلفان در اسرع وقت اقدام لازم بعمل اید.

مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در پایان گفت: با توجه به هماهنگی هایی که با معاونت بهداشت و واحد های بهداشت محیط در دانشگاهها صورت گرفته از آنها درخواست گردیده است که به صورت ویژه در خصوص جمع آوری این فراورده های غیر مجاز از سطح عرضه اهتمام بورزند.

 

 

انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صالح
|
-
|
۰۲:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
0
0
سلام
ظاهراً ایشان اطلاع ندارند که با آزمایش هیستولوژی نمی توان نوع دام را تشخیص داد. فقط با آزمایش PCR می توان نوع دام را تشخیص داد.
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
0
0
مدارک علمی متشر شده توسط اتحادیه ی اروپا صراحت دارند که آزمون های بافت شناسی یا به قول دکتر حسینی ((هیستولوژی))، برای تشخیص بافت های موجود در گوشت، به تنهایی کفایت نمی کنند. عده ای آمدند و از بی اطلاعی برخی از مسولان مواد غذایی استفاده کردند و دکان و دستکی برای خودشان به راه انداختند به اسم هیستولوژی!!
دامپزشك نگران
|
-
|
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
0
0
فكرش رو بكنيد بريم زير يوق اين دروغ گو ها
هيستولوژي؟ نوع دام؟شيب؟ بام؟
دامپزشک
|
-
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
0
0
لازم به تذکر است که تشخیص تفریقی بین انواع گوشت از طریق PCR و NIRS امکان پذیر بوده و آزمون های هیستولوژی محلی از اعراب نخواهد داشت و سازمان محترم غذا و دارو می بایست نسبت به افزایش دامنه دانش خویش در این حیطه اقدام لازم را به عمل آورد
ناشناس
|
-
|
۲۰:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
0
0

دوستان ایراد نگیرید که نمیشه یا میشه!!!!!این چیزا که مهم نیست
بیکن یا پپرونی که از گوشت خوک تهیه می شود خوبیش این که میدونیم گوشت خوک مثل محصولات داخلی گوشت سفید رنگ نمیکنند جای گوشت قرمز به خورد مردم بدند
من شهروند شهر اراک هستم
گوشت خوک،خرچنگ،کوسه به راحتی در هایپر مارکت ها دردسترس هستند و در منوی رستوران ها به چشم می آیند
تا حالا کسی گیر نداده،تورا خدا دوستان این دیگه ازمون نگیرید
ناشناس
|
-
|
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
0
0
عجیب است که دکتر دباغ مقدم در این مورد نظر نمیدهند احتمالا یا مطلب علمی نیست و یا مشکل به دوستانی برمیگردد که دکتر با ایشان رودربایستی دارند
اوه اوه ببخشید مشکل از من بود این مطلب در حیطه بهداشت مواد غذایی نیست
مسئول فنی بهداشتی
|
-
|
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
0
0
عجب!!!!!!!!!!!!!
بساط تسویه حساب های میان ارگانی حسابی به راهه!
همچنان معتقدم کشورمون خیلی گل و بلبله!
نظر شما
ادامه