شناسایی سه گونه مهم باکتری سالمونلا (آنتریتیدیس، تیفی موریوم و اینفنتیس) در آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی قزوین فراهم شد.
رئیس آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: با توجه به اهمیت تشخیص باکتری سالمونلا در جهت کنترل و ارتقاء بهداشت فرآورده های خام دامی و پیرو اقدامات قبلی صورت گرفته در خصوص تشخیص مولکولی جنس باکتری سالمونلا، با توجه به تهیه نمونه های کنترل مثبت سه گونه مهم باکتری سالمونلا (آنتریتیدیس، تیفی موریوم و اینفنتیس) در حوزه کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی از دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و set up روش تشخیص مولکولی گونه های مذکور، بخش تشخیص مولکولی آزمایشگاه مرجع استان قادر به تشخیص جنس و هر سه گونه باکتری در نمونه های مشکوک می باشد.
دکتر علی رضائی افزود: در حال حاضر تشخیص سالمونلا در آزمایشگاه مرجع به روش PCR Conventional بوده و راه اندازی تشخیص آن به روش Real Time PCR نیز در دست اقدام می باشد.