حکیم مهر - بادام زمینی بومی کشورهای آمریکای جنوبی، مرکزی و مکزیک است. این دانه مغزدار که در تمام سال موجود است ارزش غذایی بالایی دارد که در این مطلب از سایت «ehow» بر آن مروری خواهیم داشت.
* بادام زمینی غنی از چربی های تک اشباع نشده، برای قلب بسیار مفید است. چربی موجود در آن به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.* مواد مغذی موجود در آن مانند ویتامین E، نیاسین، پروتئین، فولات و منگنز در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی موثرند.* میزان آنتی اکسیدان با کیفیت بالا در آن بیشتر از آن چه که در توت فرنگی، سیب، هویج و چغندر است در پایین آوردن خطر بیماری های عروقی مفید است.* فیبر موجود در آن، خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.* «کو- آنزیم کیو ۱۰» موجود در آن به هنگام مواجه شدن با کمبود اکسیژن به ویژه در ارتفاعات بالا، از قلب محافظت می کند.* بادام زمینی غنی از پروتئین است و انرژی بالایی را برای بدن تامین می کند.* رسویراترول (Resveratrol) موجود در آن خاصیت ضدپیری دارد و خطر بیماری قلبی عروقی و بیماری های سرطانی را کاهش می دهد.* نیاسین در این دانه مغزدار برای جریان خون، سلامتی مغز و گردش خون بسیار مفید است.* مانع بروز سنگ کیسه صفرا می شود.* از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.* میزان بالای کلسیم موجود در آن، رشد استخوان بدن را تقویت می کند.* آهن موجود در بادام زمینی برای عملکرد درست گلبول های قرمز لازم است.