به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور به نقل از دفتر دارو درمان سازمان، با عنایت به اهمیت پاسخگویی به درخواست های وارده به دفتر و به جهت حفظ حقوق تمامی شرکت های تولید کننده و وارد کننده دارو و مواد بیولوژیک دامپزشکی، فرم تقاضای وقت ملاقات ارباب رجوع با پرسنل دفتر تهیه و در اختیار شرکت های متقاضی قرار گرفته و حداکثر ظرف مدت یک روز کاری از زمان درخواست، تاریخ ملاقات به اطلاع آنها رسانیده می شود.
فرم مذکور به شرح زیر می باشد:
آفرین به نکته سنجی دکتر لطفی زاده. نکته بسیار خوبی اشاره کردند
اون موقع که نیازی به وقت ملاقات گرفتن نبود کارها پیش نمیرفت!!!همش جلسه و...بودن. وای به الان که تازه میخوان وقت بدن(اگه وقتی داشته باشن). خدا به داد مسئولین فنی برسه.....آقای محترم مدیرکل لطفا بیشتر دقت کنید.
این کارها یعنی چی آخه ؟ مگه این دفتر ارباب رجوع عام و ناشناس دارد ؟همه جزو شرکت های دارویی هستند. یک مسئول دفتر هم آنجا نشسته همه را می شناسد و می تواند وقت ملاقات را تنظیم کند.
باید وقت قبلی گرفت برای ملاقات با کارشناسان محترم! .................... تا این حد ندیده بودیم! خیلی کار انجام می دادند، از این به بعد...
.................................. کار که بلد نباشی حداقل خوب بلید مردم را سر کار بزارید ای کارها هم در شهرستانها هم اجرا میشه
در حالت عادی هیچ کار مفیدی انجام نمیگرفت.... چه برسه به این وضعیت ......
....................... عدم احاطه به امور دارو ودرمان فقط جهت جو سازي و نشان اينكه دفتري متفاوت هستند اقدام به اين كار كردن، ........................ شما تافته جدا بافته نيستي كه براي ملاقات با شما يا يكي از اعضاي دفتر نياز به نوبت گرفتن و نوبت دادن چند روز پس از نوبت گيري باشد. غالب مراجعين به اين دفتر مسولين فني شركتها هستن و از نظر شان و منزلت هيچ تفاوتي با افراد دفتر ندارن كه نياز باشه جهت ٥ دقيقه ملاقات با هر يك از مسولين چندين بار مراجعه و با برخورد نامناسب همكاران شما و شخص شما مواجه شوند.
برای خودم بعنوان مسئول فنی وریاست سازمان دامپزشکی جناب دکترخلج بااین همه ادعای تکریم ارباب رجوع متاسفم.سازمان دامپزشکی گریزی ازواگذاری اموردارویی به بخش خصوصی ندارد.
با سلام و احترام،
هر روز بدتر از دیروز... با آمدن ............... اوضاع بدتر شد.. پیش از این که بالای سر کار بودیم کار به کندی و سختی انجام میشد حالا که دیگه اصلا کار نمیکنن.. حتی برخی از حضرات جواب سوال هم نمی دهند مگر با تعیین وقت قبلی... دیگه میتونن خیلی راحت و بی دردسر حضور ارباب رجوع با کامپیوترهایشان بازی کنند یا مزون عروس ببینند... این ها را بنده به چشم دیده ام و غلو نیست.
می خواهند از قبل امادگی سر شاخ شدن با متقاضی را داشته باشند.
موفق باشید