بسمه تعالی. با اهداء سلام و احترام. از مقالات خوب اینچنینی توسط جناب دکتر دباغ مقدم بسیار استفاده می کنیم. ان شاء الله موفق باشند. به نظرم می شود مجموعه ای از این مقالات را در قالب یک کتاب هم منتشر نمود. از مدیرمسئول محترم حکیم مهر هم به سبب بازنشر این مقالات تشکر میکنم.
سلام
ضمن تشکر از مسول فنی محترم شرکت در اراک، یکی از اهداف بنده و همکاران هم از نوشتن این مقاله، این بود که ضرورت بازنگری استاندارد ملی خمیر مرغ در ایران، مشخص شود. در جلسه ای هم که اخیرا در نظام دامپزشکی در همین زمینه داشتیم این موضوع خدمت عزیزان سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت عنوان شد که خود عزیزان هر دو سازمان (دامپزشکی و غذا و دارو) هم به این مطلب اذعان داشتند. در ضمن در پیشنهادهای همین مقاله هم ضرورت بازنگری استاندارد ملی ایران و ضوابط ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور آورده شده است؛ که به امید خدا مورد توجه قرار گیرد. در مورد دانلود کردن مقاله هم بنده امتحان کردم، مشکلی وجود ندارد. هر چند بهتر است عزیزان حکیم مهر هم یک بار دیگر این مشکل احتمالا فنی را چک کنند.
از توجه همکار ارجمند جناب دکتر لطفی زاده تشکر می کنم.
با سلام و عرض ارادت خدمت جناب دکتر دباغ مقدم
از لطف جناب دکتر کریم پور نسبت به مقاله و خودم تشکر می کنم. امیدوارم توانسته باشم بخشی از دینم را به حرفه ی شریف دامپزشکی ادا نمایم.
با سلام، از لطف شما در بارگذاری مقاله ی اینجانب سپاسگزارم. امیدوارم برای همکاران به ویژه شاغلان در صنعت گوشت و فراورده های گوشتی مفید باشد.