گوشت استخوانگیری شده به روش مکانیکی - دکتر آراسب دباغمقدم (دارای امتیاز بازآموزی)
با توجه به جنجال رسانهای که طی ماههای اخیر در موافقت و مخالفت با استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی مطرح شده است، مطالعه این مقاله به کلیه همکاران دامپزشک توصیه میشود ...
تعداد بازدید: ۳۵۴۸
تاریخ انتشار: 27 July 2015 - ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۴
با سلام، از لطف شما در بارگذاری مقاله ی اینجانب سپاسگزارم. امیدوارم برای همکاران به ویژه شاغلان در صنعت گوشت و فراورده های گوشتی مفید باشد.