به منظور تضمین کیفیت، سلامت گوشت چرخ کرده در سطح استان و جلوگیری از تخلفات احتمالی، طرح پایش تولید گوشت چرخ کرده در سطح واحدهای بسته بندی فراورده های خام دامی اجرا گردید.
«دکتر محمدیان» رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی استان تهران از شروع طرح پایش گوشت چرخ کرده تولید شده در واحد های بسته بندی تحت نظارت دامپزشکی استان تهران خبر داد.
وی تصریح کرد: در این طرح، نمونه های اخذ شده از واحدهای مذکور جهت بررسی وجود رنگدانه و تعیین نوع گونه گوشت مورد آزمایش قرار می گیرد.
در ادامه دکتر محمدیان افزود: پس از اخذ نتایج آزمایشگاهی، در صورت احراز هرگونه تخلف و یا تقلب در محصولات تولیدی مورد آزمایش، برابر ماده 4 آئین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی مصوب 1350 مجلس با واحد های متخلف برخورد قاطع قانونی صورت خواهد پذیرفت.
شایان ذکر است بر اساس دستورالعمل های سازمان دامپزشکی، پایش فراورده های خام دامی هر سه ماه یکبار بصورت غیر محسوس در سطح واحدهای بسته بندی استان اجرا می گردد.