دوره آموزشی که شامل سامانه های HACCP و GMP است، برای تمامی روسای ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارات کل استان ها طی دو مرحله برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی و به نقل از مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، هدف از برگزاری این دوره آشنایی روسای ادارات نظارت بر بهداشت و مواد غذایی استانها بر استقرار سامانه های بهداشتی HACCP و GMP در اماکن دامی و صنایع وابسته، موضوع ماده 2 آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی مصوب هیات محترم وزیران بوده و در کنار آن آشنایی متصدیان واحدهای مربوطه در کارگاه های عملی به عنوان دو بازوی همکار به عنوان تولید کننده از یک طرف و از طرف دیگر تضمین کیفیت فرآورده خام دامی و سلامت دام از طریق اعمال نظارت ها و کنترل های بهداشتی توسط مسئولین فنی بهداشتی و بازرسین بهداشتی ادارات کل با رویکرد ارتقاء بهداشتی و ایمنی فرآورده های خام دامی به منظور صادرات به خارج از کشور لحاظ گردید.
«دکتر عباس عباسی» در ادامه گفت: این دوره آموزشی که شامل سامانه های بهداشتی HACCP و GMP است، برای تمامی روسای ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارات کل استان ها طی دو مرحله برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: که مرحله اول آن در استان اصفهان برای 16 استان جنوبی کشور و تعدادی از روسای شبکه های استان اصفهان در این استان برگزار گردید و مرحله دوم آن برای 16 استان منطقه شمالی کشور در ابتدای نیمه دوم شهریور ماه 94 در تهران برگزار خواهد گردید.
دکتر عباسی تصریح کرد: افق برگزاری این دوره آموزشی مبتنی است بر ارتقاء سطح بهداشت عمومی و نظارت بهداشتی از طریق استقرار سامانه های بهداشتی HACCP و GMP در اماکن دامی و صنایع وابسته به صورت مشترک با تیم بهداشتی متصدیان تولید و ناظرین بهداشتی در برنامه ششم به صورت جدی به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادامه داد: امیدواریم که ان شاء الله با استمرار دوره های آموزشی جهت متصدیان تولید و کارکنان مربوطه و زنجیره های موثر در تولید فرآورده های خام دامی بهداشتی گام موثری در دستیابی به اهداف برنامه ای که همان تضمین کیفیت و ایمنی مواد غذایی در راستای تحقق ایمنی غذا از مزرعه تا سفره برداشته شود.
ایشان در پایان اضافه کرد: انتظار آن است که در جهت تحقق این آرمان تمامی عوامل موثر در این حلقه همکاری لازم را مبذول نمایند.
با سلام كلاس بسيار خوبي بود از دوستان استان اصفهان بسيار سپاسگزارم