کد خبر: ۲۳۴۶۷

رئیس سازمان دامپزشکی از آغاز طرح پایش آنفلوانزای فوق حاد پرندگان از شنبه هفته آینده خبر داد

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر مهدی خلج» رییس سازمان دامپزشکی کشور که امروز 07/07/94 در همایش گرامیداشت ۶۰ سالگی پرورش مرغ تخم‌گذار کشور سخنرانی می کرد، با اشاره به بروز آنفلوانزای فوق حاد پرندگان طی سال جاری در کشور اظهار داشت: این بیماری با همکاری دولت و ملت کنترل شد، ضمن اینکه اگر ویروس این بیماری در گردش باشد با شروع فصل سرما ویروس این بیماری شیوع پیدا می کند و در این زمینه به مشکل برمی خوریم.

رییس سازمان دامپزشکی افزود: در همین راستا، از روز شنبه آینده در سراسر کشور نمونه‌برداری در حدود ۳۲۵ روستا و یک‌هزار و ۱۰۰ واحد پرورشی صنعتی آغاز می‌شود.

دکتر مهدی خلج همچنین با بیان اینکه  برای خروج از رکود و تورم باید پویایی و تحول در صادرات غیرنفتی اتفاق بیفتد، عنوان کرد: در این راستا، با کشور عراق موافقت نامه امضاء شد، با کشورهای آذربایجان، ارمنستان و پاکستان موافقتنامه بهداشتی در حال انجام می باشد و در شرف امضای این موافقتنامه با کشورهای فرانسه و استرالیا نیز هستیم.

وی با اشاره به امضای پروتکل بهداشتی با اتحادیه گمرکی فدارسیون روسیه اضافه کرد: صادرات میگو از کشورمان به روسیه انجام شد؛ ضمن اینکه تعدادی از کشتارگاه‌های طیور نیز مجوزهای بهداشتی لازم برای صادرات به روسیه را دریافت کرده‌اند.

رئیس سازمان دامپزشکی تصریح کرد: کسانی که قصد صادرات را دارند، باید سعی کنند تجارت سنتی و پیله‌وری را به یک تجارت علمی و تعریف شده تغییر دهند.

این مقام مسئول در سازمان دامپزشکی کشور، همچنین انجام طرح پایش تخم مرغ در کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: در این طرح وجود ۳۲ آلاینده در تخم مرغ ارزیابی شد که خوشبختانه در وضعیت خوبی از این لحاظ قرار داشتیم.

دکتر خلج ادامه داد: سال گذشته ۴ هزار و ۱۳۳ مجوز بهداشتی صادرات تخم مرغ صادر شد که این مجوزها شامل ۸۲ هزار و ۱۴۵ تن تخم مرغ می شد.

به گفته رییس سازمان دامپزشکی، در ۶ ماهه امسال نیز ۲ هزار و ۳۱۲ مجوز بهداشتی برای صادرات ۵۰ هزار تن تخم مرغ داده شده است.

 

 

نظر شما
ادامه