حکیم مهر - دانشمندان دانشگاه «میسوری» به زودی مرغهای گیاهی را تولید میکنند که دقیقا طعم و مزه مرغهای واقعی را دارند و میتوانند کاربردی شبیه به مصرف سویا به جای گوشت را داشته باشند.
امروزه در بازار مواد غذایی سویا تا حد زیادی بار مصرف گوشت را به دوش گرفته است و محققان درصدد هستند، برای مرغ هم جایگزین مناسبی پیدا کنند که طعم مناسبی داشته باشد.
در این پژوهش فوهیونگ هیسه، استاد مهندسی بیولوژی و علوم تغذیه به همراه دستیارانش برای اولین بار، نخستین محصول سویا را با طعم جوجه تولید کردهاند.
هر چند این محصول صد درصد طعم مرغ ندارد، اما تا حد زیادی بسیار نزدیک به مزه گوشت مرغ است.