کد خبر: ۲۳۵۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

رونمایی از کتاب «دامپزشکی در سفره» به مناسبت روز ملی دامپزشکی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، از کتاب «دامپزشکی در سفره» که به همت ادارات روابط عمومی، آموزش و ترویج، نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل تهیه گردیده است، به مناسبت 14 مهر "روز ملی دامپزشکی" رونمایی شد.

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در این کتاب که با همکاری شورای نویسندگان این اداره کل تهیه شده است؛ بخش کوچکی از فعالیت های عرصه بهداشتی دامپزشکی که نقش موثری در تامین غذای سالم و تحقق مسئولیت های قانونی این حرفه را داراست؛ معرفی گردیده است.

«دکتر مجید روحانی نژاد» افزود: حفظ سرمایه دامی از طریق بهداشت دام، حفظ و ارتقاء بهداشت عمومی از طریق مبارزه با بیماری های مشترک قابل انتقال بین انسان و دام  و حصول امنیت غذایی از طریق فراهم کردن شرایط بهداشتی برای سرمایه گذاری و تولید، کاهش تلفات دامی، کاهش ضایعات فرآورده های دامی، افزایش راندمان تولید و در نهایت سلامت انسان از جمله اهدافی است که دامپزشکی دنبال می کند.

وی تصریح کرد: از آنجا که بهره برداران و دریافت کنندگان خدمات دامپزشکی تمام جامعه، اعم از عشایری،روستایی و شهری را در بر می گیرد، در بحث سلامت غذا، علاوه بر مخاطرات بیولوژیکی مانند: باکتریایی، ویروسی، انگلی و قارچی، مخاطراتی از قبیل باقی مانده های دارویی به ویژه آنتی بیوتیک ها، سموم و آفت کش ها، فلزات سنگین نظیر سرب، جیوه، کادمیوم، مس و... که در سلامت مواد غذایی تاثیر گذار است، در این مجموعه مورد توجه و اشاره قرار گرفته است.

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۸
0
0
واقعا دست شماها درد نکند
خسته نباشید دوستان گرامی
نظر شما
ادامه