حکیم مهر - غذاهای با دمای بالاتر از 60 درجه سانتیگراد را نمیتوان زمان زیادی در ظرف یکبار مصرف نگهداری کرد.
دکتر آراسب دباغ مقدم، عصر چهارشنبه 22 مهرماه در برنامه زنده (به خانه برمیگردیم) شبکه پنج سیما در گفتگویی کوتاه درباره ظروف مناسب برای غذای نذری محرم گفت : غذا هرچه سردتر باشد مدت زمان بیشتری میتوان آن را در ظروف یکبار مصرف پلیمری نگهداری کرد.
این متخصص علوم و صنایع غذا و بهداشت مواد غذایی افزود : در خصوص بطریهای پلاستیکی آب معدنی باید از انجماد آنها (در فریزر) خودداری شود و از ریختن چربیها در اینگونه بطریها هم باید پرهیز کرد.
این دامپزشک درباره لیوان مناسب برای توزیع مایعات هم گفت : همه ظروف مورد استفاده چه برای غذاهای داغ یا سرد باید (رتبه غذایی یا Food grade) داشته باشد و بیضرر بودن آن برای غذا در آزمایشگاه به اثبات رسیده باشد.
بنابر آنچه در این برنامه اعلام شد بهتر است از ظروفی که نشانه PP در کف آنها درج شده برای بستهبندی غذاهای مرطوب و گرم استفاده و از گذاشتن اینگونه ظروف در مایکروفر خودداری شود.