رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گتوند گفت: به منظور جلوگیری از آلودگی و فساد ثانویه گوشت قرمز استحصالی در کشتارگاه دام و ایجاد مخاطرات بهداشتی انسانی در نتیجه آویزان کردن لاشه دام ها جلوی مغازه های عرضه فرآورده های خام دامی، کلیه واحدهای قصابی این شهرستان با توجه به عادت مرسوم در این شهرستان مبنی بر دیدن لاشه دام در درب مغازه ، اقدام به نصب ماکت لاشه در سردر قصابی ها شد.
«دکتر مسلم همتیان» افزود: با نصب ماکت لاشه در سردرب واحدهای قصابی شهرستان گتوند، دیگر لاشه ها در یخچال نگهداری شده و از ایجاد آلودگی جلوگیری می شود.