نخستین بار در کشور، طرح توزیع مرغ مناسب (وزن کمتر از دو کیلوگرم) در اصفهان در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، معاون سلامت دامپزشکی استان اصفهان امروز گفت: با اجرای این طرح مرغ های کشتارشده کمتر از دو کیلوگرم به صورت گرم در فروشگاه های استان عرضه می شود.
«دکتر کشتکار» با اشاره به اینکه مرغ های بیش از این وزن نیز برای قطعه بندی و مصارف صنعتی استفاده می شود، افزود: با اجرای این طرح دوره پرورش مرغ از 60 به 42 روز کاهش پیدا می کند.
وی گفت: استفاده از گوشت سفید با چربی کمتر ،کاهش هزینه های تولید و بیماری های ناشی از طیور، بهینه سازی زمینه صادرات و کاهش ضایعات از اهداف اجرای طرح توزیع مرغ با وزن کمتر از دو کیلوگرم است.
کشتکار افزود: توزیع مرغ با وزن مناسب از 16 آذر در اصفهان آغاز می شود.
استان اصفهان، دو هزار و 300 واحد مرغداری فعال دارد.