در این اطلاعیه آمده است:
10 دلیل برای عدم استفاده از مرغ زنده
1- از لحاظ شرعی شرط حلال بودن هر دامی این است که شرایط ذبح شرعی مانند گفتن بسم ا... و رو به قبله بودن در آن رعایت گردد. اگر این شرایط ذبح شرعی رعایت نشود، گوشت دام حرام می باشد. با این حال غالباً دیده می شود در مرغ فروشی های زنده شرایط ذبح شرعی رعایت نمی شود.
2- فروش مرغ زنده می تواند باعث انتقال بیماری های خطرناکی مانند آنفولانزای مرغی به انسان گردد.
3- در بین مرغ های زنده فروخته شده، غالباً مرغ های پیر، بیمار و دارو خورده نیز وجود دارد.
4- مرغ های زنده ای که در مغازه های زنده فروشی ذبح می گردند، به خاطر شکل کشتار خون آنها به خوبی خارج نمی شود و وجود این خون در لاشه باعث عوارض بعدی در انسان می گردد.
5- اگرچه غالب مردم عقیده دارند گوشت مرغ بلافاصله پس از کشتار تردتر می باشد، ولی باید گفت گوشت مرغ تازه کشتار شده در صورت مصرف سریع در بدن تبدیل به چربی های مضر شده و در نهایت باعث چاقی می گردد و حتی احتمال سکته قلبی نیز وجود دارد.
6- در خرید مرغ زنده پس از پرکنی معمولا 30% وزن لاشه کم می شود.
7- شرایط سر بریدن و پرکنی مرغ زنده کاملاً غیر بهداشتی می باشد.
8- بر لاشه های مرغ زنده هیچگونه نظارتی صورت نمی گیرد.
9- با توجه به اینکه مغازه های مرغ زنده معمولاً مرغ را از شهرستان دیگر تامین می کنند، لذا این جابجایی مرغ می تواند باعث انتقال بیماری های خطرناک به شهرستان و حتی درگیر شدن مرغداری ها و در نهایت تلفات سنگین در آنها گردد.
10- فروش مرغ زنده به دلیل وجود بو و نیز خونریزی در خیابان باعث آزار و اذیت همسایگان شده و مشمول حق الناس می گردد.