به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، طی حکمی از سوی «دکتر علی اصغر پیوندی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، «دکتر هدایت حسینی» به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و همچنین سرپرست دانشکده علوم تغذیه این دانشگاه منصوب شد.
گزیدهای از سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی دکتر هدایت حسینی عبارتند از:
- دامپزشک، متخصص بهداشت و کنترل مواد غذایی از دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در سال 1383
- استاد پایه 18 گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
- تدریس در زمینه ایمنی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی و سم شناسی مواد غذایی به مدت 15 سال
- استاد راهنمای 35 پایان نامه، اجرای 25 طرح تحقیقاتی، چاپ 49 مقاله علمی به زبان فارسی، چاپ 51 مقاله علمی پژوهشی به زبان انگلیسی، ترجمه و تالیف 12 جلد کتاب
- 4 مورد ثبت اختراع تایید شده توسط بنیاد ملی نخبگان
- معاون مدیرکل آزمایشگاههای کنترل غذا و داروی وزارت بهداشت (1386-1381)
- دو دوره معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی (1387- 1385) و (1392-1390)
- دو دوره مدیرکل نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت (شهریور 1386 تا آذر 1389) و (شهریور 1392 تا آذر 1394)
- دبیر بورد تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت از 1393 تاکنون
- عضو فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران از سال 1393 تاکنون
- مشاور ریاست سازمان غذا و دارو در امور غذا از آذر سال جاری
خبر مرتبط:
دکتر حسینی دامپزشکی که دوباره به مدیرکلی در وزارت بهداشت بازگشت+عکس