حکیم مهر - جدول زمان نگهداری انواع مواد غذایی
ردیف |
نام محصول |
مدت زمان نگهداری |
دمای نگهداری |
محل نگهداری |
1 |
شیر استریلیزه |
حداکثر 6 ماه |
دمای محیط |
خارج و داخل یخچال |
2 |
شیر پاستوریزه |
حداکثر 3 روز |
C 1-4 ° |
داخل یخچال |
3 |
شیر کاکائو استرلیزه |
حداکثر 3 ماه |
C 1-4 ° |
داخل یخچال |
4 |
خامه استریلیزه |
حداکثر 3 ماه |
C 1-4 ° |
داخل یخچال |
5 |
کره پاستو ریزه |
حداکثر یکسال |
زیر صفر |
داخل فریزر |
6 |
کشک مایع |
حداکثر یکسال |
C 1-4 ° |
داخل یخچال |
7 |
بستنی |
یکسال |
زیر صفر |
لینک کپی شد نظر شما |