کد خبر: ۲۵۵۲

حکیم مهر -  معاون بهداشت، آموزش وتوسعه سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران از برگزاری دومین کنگره بین‌المللی بهداشت مواد غذایی در کشور خبر داد.

دکتر امیرعباس جعفری، میکروبیولوژی مواد غذایی، شیمی، سم شناسی و آلاینده‌های مواد غذایی، اپیدمیولوژی عفونت‌ها و بیماری‌های گوارشی و رژیم‌های غذایی را از محورهای مورد بررسی در این کنگره عنوان کرد.

وی نقش دامپزشکی در سلامت، بهداشت در فرآوری و نگهداری مواد غذایی و سامانه‌های کنترل مواد غذایی را از دیگر محورهای این همایش ذکر کرد.

 

دکتر جعفری (نفر سمت راست) در حال بدرقه استاد دکتر شیمی در دومین کنگره بین المللی دامپزشکی طیور

 

به گفته وی آثار ارسالی به دبیرخانه این کنگره، پس از بررسی‌های داوری، در دو قالب سخنرانی و پوستر ارائه می‌شوند.

معاون بهداشت، آموزش و توسعه سازمان نظام دامپزشکی زمان برگزاری این کنگره را دهم و یازدهم اریبهشت 1390 اعلام کرد و گفت: برگزاری این کنگره در ششمین جلسه کمیته بهداشت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی به تصویب رسیده است.

وی اظهار داشت: اطلاعات تکمیلی مرتبط با شرکت در این کنگره به مرور در اختیار علاقه مندان قرار می‌گیرد.

 

 

نظر شما
ادامه