کد خبر: ۲۵۸
چنانچه شیر پاستوریزه بیش از 48 ساعت در یخچال باقی بماند و علائم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود باید قبل از مصرف 10 دقیقه آن را جوشاند...

حکیم مهر -  درباره استفاه از شیر به نکات زیر توجه نمایید :

 

1 -  حتی المقدور از شیرهای پاستوریزه و استرلیزه استفاده نمایید.

2 -  در صورت استفاده از شیر خام آنرا حداقل 20 دقیقه مداوم بجوشانید.

3 -  از نگهداری شیر خارج از یخچال خودداری و به تاریخ مصرف آن توجه کنید.

4 -  شیر جوشانده شده در ظروف دردار در یخچال باید نگهداری شود.

5 -  تنها شیر استرلیزه قابل نگهداری در خارج از یخچال است.

6 -  از ظروف و بطریهای یکبار مصرف شیر و فرآورده های لبنی جهت نگهداری دیگر مواد غذایی استفاده نکنید.

7 -  چنانچه شیر پاستوریزه بیش از 48 ساعت در یخچال باقی بماند و علائم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود باید قبل از مصرف 10 دقیقه آن را جوشاند.

8 -  شیر پاستوریزه باید در یخچال و دمای صفر تا 4 درجه حداکثر به مدت 2 روز نگهداری شود.

9 -  ظروف مورد استفاده شیر خام باید پس از مصرف با آب و مایع ظرفشویی شسته و با آب سالم آبکشی شوند.

 

 

نظر شما
ادامه