حکیم مهر - درباره استفاه از شیر به نکات زیر توجه نمایید :
1 - حتی المقدور از شیرهای پاستوریزه و استرلیزه استفاده نمایید.
2 - در صورت استفاده از شیر خام آنرا حداقل 20 دقیقه مداوم بجوشانید.
3 - از نگهداری شیر خارج از یخچال خودداری و به تاریخ مصرف آن توجه کنید.
4 - شیر جوشانده شده در ظروف دردار در یخچال باید نگهداری شود.
5 - تنها شیر استرلیزه قابل نگهداری در خارج از یخچال است.
6 - از ظروف و بطریهای یکبار مصرف شیر و فرآورده های لبنی جهت نگهداری دیگر مواد غذایی استفاده نکنید.
7 - چنانچه شیر پاستوریزه بیش از 48 ساعت در یخچال باقی بماند و علائم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود باید قبل از مصرف 10 دقیقه آن را جوشاند.
8 - شیر پاستوریزه باید در یخچال و دمای صفر تا 4 درجه حداکثر به مدت 2 روز نگهداری شود.
9 - ظروف مورد استفاده شیر خام باید پس از مصرف با آب و مایع ظرفشویی شسته و با آب سالم آبکشی شوند.