کد خبر: ۲۶۳۷

حکیم مهر -  یک کارشناس بیماری‌های مشترک بین انسان و دام گفت: برای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، گوشت‌ تازه باید به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری شود تا در صورت وجود این ویروس از بین برود.

دکتر پورمازار گفت: ‌تب کنگو، بیماری مشترک بین انسان و دام است که این بیماری در نشخوارکنندگان شیوع پیدا می‌کند، علائمی ندارد و بعد از چند روز بهبود می‌یابد.

وی افزود: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی محسوب می‌شود که در صورت انتقال به انسان منجر به مرگ او می‌شود.

وی تصریح کرد: این ویروس به دو طریق منتقل می‌شود، گزش کنه که از دام این بیماری به انسان منتقل می‌شود و راه دیگر از طریق خون یا ترشحات بدن انسان آلوده به بیماری و یا دام بیمار انتقال می‌یابد.

این کارشناس بیماریهای واگیردار در خصوص افرادی که بیشتر در معرض خطر این بیماری هستند، اظهار کرد: کسانی که با حیوانات سرو کار دارند، همچنین گروههای بهداشتی و درمانی که با این نوع بیماران در تماس هستند باید رعایت نکات بهداشتی اعم از استفاده از دستکش و عینک را مورد توجه قرار دهند.

وی در ادامه توصیه کرد: مردم از گوشتی که دارای مهر سازمان دامپزشکی است،استفاده کنند. همچنین در هنگام قطعه قطعه کردن گوشت، تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند.

 

 

نظر شما
ادامه