حکیم مهر - خبرگزاری ایسنا نوشت : اگر تا بحال «آبگوشت گنجشک»، «خورشت قیمه گنجشک»، «کباب گنجشک» یا « خوراک گنجشک» نخوردهاید، باید به دزفول بروید. جایی که گنجشکها در باغها و دشتهای حاصلخیز این منطقه هیاهو میکنند و صیادان به صورت خاموش و مستتر دامهای خود را پهن میکنند.
دشت هایآباد و آب و هوای مساعد دزفول و شهرهای اطراف موجب فزونی گنجشکها بیش از مناطق دیگر شده و از آنجا که گوشت این پرنده کوچک، طرفداران پر و پا قرصی دارد ، شکار، فراوری و فروش گنجشک افرادی را در این منطقه مشغول به این کار کرده است.
معمولا صیادان ساعاتی قبل از طلوع آفتاب کار خود را شروع کرده و پس از طلوع دست از کار میکشند. صیادان به طور متوسط روزانه حدود 1000 گنجشک شکار میکنند. آنها پس از شکار ، سر آنها را میبرند و به صورت پرکنده به سیخ میکشند.
از نظر طب سنتی گنجشک طبع گرم دارد و به همین دلیل بیشتر مردم آن را در فصل زمستان استفاده میکنند. اما در تابستان هم به عنوان غذایی محلی مورد استفاده قرار میگیرد. علت محبوبیت گنجشگ نیز در بین دزفولیها و شهرهای مجاور نسبت به سایر پرندگان، سالم بودن تغذیه گنجشک است. زیرا گنجشگ هیچ گاه از میوهجات فاسد و همچنین آفات گیاهی (لارو حشرات) همچنین آب آلوده استفاده نمیکند. گوشت گنجشک بر خلاف گوشت سایر پرندگان قرمز است.
صیادان در حال فراهم کردن دام برای صید گنجشک در دزفول!
صیادان در حال صرف صبحانه پس از گسترانیدن دام!
پرواز دستهجمعی گنجشکها پس از طلوع آفتاب
صیادان در حال گسترانیدن دام!
صید گنجشک!
صیادان پس از صید گنجشکها در حال جمعکردن دام!
مشکل از آنهایی هست که میخورند.
اگر تقاضا نباشد این افراد دست به این جنایت نمیزنند.
گیاهخوار باشید و حامی واقعی حیوانات.
حتی شما دوست گرامی