کد خبر: ۲۸۲۶۴
 

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اصول ارزیابی خطر برای واردات دام زنده و فرآورده های خوراک با تدریس «دکتر حسن  اختیارزاده» مدیر کل دفتر سازمانهای تخصصی،  روابط عمومی  و امور بین الملل سازمان دامپزشکی کشور به مدت 12 ساعت و با حضور 40 نفر از کارشناسان نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی استان مرکزی در محل سالن جلسات این اداره کل برگزارشد.

دکتر اختیار زاده در این دوره به اهمیت ارزیابی مخاطرات مرتبط با فرآورده های خام دامی، انواع مخاطرات و مدیریت خطر پرداخته و در خصوص سایت سازمان بهداشت جهانی دام OIE توضیحاتی ارائه کرد.






 

نظر شما
ادامه