در پی انتشار برخی خبرها مبنی بر استفاده از جیوه در گوشت مرغ، سازمان دامپزشکی ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد که مردم مرغهای شناسنامهدار بخرند تا نسبت به سلامت آن مطمئن باشند .
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، طی روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر استفاده از جیوه در جیره غذایی مرغ در برخی از مرغداریها و پلمب این واحدها منتشر شد و مردم نیز به نخریدن گوشت مرغ توصیه شدند.
«دکتر عباس عباسی» مدیر کل نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی این موضوع را از اساس تکذیب کرد و گفت: استفاده از جیوه به هیچ عنوان در تولید گوشت مرغ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد، چرا که این محصول کیلویی 600 هزار تومان است و اگر به عنوان مثال یک مرغ بخواهد 10 گرم از آن را در دوره پرورش استفاده کند باید 6000 تومان گرانتر فروخته شود، در حالی که گوشت مرغ در حال حاضر در بازار مصرف کمتر از این قیمت فروخته میشود.