کد خبر: ۲۸۸۷۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
 
 

ﻣﺪﯾﺮکل ﺩﺍﻣﭙﺰشکی اﺳﺘﺎﻥ ﺗﻬﺮﺍﻥ گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده تاریخ مصرف مرغ‌های منجمد شرکت پشتیبانی امور دام که در روز‌های اخیر در بازار توزیع شده مورد تایید و قابل مصرف است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «دکتر سید علی‌اصغر برائی‌نژاد» در خصوص تاریخ مصرف مرغ‌های منجمد شرکت پشتیبانی اموردام که اخیرا به منظور تنظیم بازار شب عید توزیع شده است، اظهار کرد: براساس بررسی‌های انجام شده این مرغ ها، تاریخ مصرف لازم برای عرضه در بازار مصرف را دارند.

وی افزود: در صورتی که تاریخ این مرغ ها نیز بگذرد کیفیت‌ آنها مورد بررسی قرار می گیرد تا در صورت داشتن شرایط لازم به بازار مصرف عرضه شود.

ﻣﺪﯾﺮکل ﺩﺍﻣﭙﺰﺷﮑﯽﺍﺳﺘﺎﻥ ﺗﻬﺮﺍﻥ ادامه داد: تاریخ انقضای فرآورده‌های دامی ایران نصف سایر کشورها است، به طوری که ما برای مرغ و گوشت (منجمد) یک سال تاریخ مصرف می زنیم، درحالی که در اروپا و آمریکا این تاریخ 2 سال است.

وی تصریح کرد: البته باید اذعان داشت که سیستم نگهداری آنها از ما بهتراست و در این شرایط کیفیت گوشت تا 2 سال تغییری نمی‌کند، اما در کشور ما نیز الزاماً مرغ منجمد بعد از یک سال غیرقابل مصرف نخواهد بود.

ﻣﺪﯾﺮکل ﺩﺍﻣﭙﺰﺷﮑﯽﺍﺳﺘﺎﻥ ﺗﻬﺮﺍﻥ ادامه داد: فرآورده‌های پروتئینی بعد از گذشت یک سال دوباره آزمایش می‌شوند تا در صورت برخورداری از کیفیت لازم، اجازه ورود به بازار مصرف داده بگیرند. قانون نیز این اجازه را به ما داده و امکان افزایش 25 درصد عمر ماندگاری وجود دارد.

ﺑﺮﺍﺋﯽﻧﮋﺍﺩ همچنین درباره عرضه مرغ قطعه‌بندی شده گفت: عرضه مرغ قطعه بندی شده نیز در استان در حال انجام است و این محصولات با بسته بندی بشقابی در حجم خانگی و بسته بندی بزرگ در پلاستیک برای مصرف کنندگان عرضه می‌شود.

وی یاد آورشد: در مصارف عمده سینه و ران در بسته‌های 10 و 20 کیلوگرمی با نظارت دامپزشکی به بازار مصرف عرضه می شود.
 
 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دانشجو معترض دانشگاه آزاد کرج
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
0
0
در کدام کشور دقیقا این پروتکل رو اجرا میکنند که گوشتی رو بیش از 2 سال از تاریخ ذبحش گذشته وارد بازار میکنند ؟
بر فرض مثال هم در نظر گرفته بشه که امریکا همچین کاری رو انجام میده من به شخصه نه در سایت FDA و نه Foodsafety این مطلب را ذکر نکردند.
محصولات گوشتی منجمد شده در دمای -18 درجه سانتی گراد نگهداری میشوند که بعد از 3، 6 ، 9 و 12 ماه با توجه به نوع گوشت، کیفیت آن تغییر میکند.

به خاطر سود چه کسانی سلامت جامعه را به خطر می اندازید ؟
نظر شما
ادامه