مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: برخلاف آنچه که بیشتر مردم فکر می کنند مرغ منجمد به لحاظ کیفیت و بهداشت از گوشت مرغ گرم بهتر است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، «علیرضا ولی» گفت: مرغ منجمد زیر نظر سازمان دامپزشکی و کارشناسان کنترل کیفی به لحاظ علمی منجمد می شود که به لحاظ علمی و بهداشتی از انجماد در منازل بهتر و کیفیت آن نسبت به مرغ گرم بالاتر است، بنابراین به مردم توصیه می کنیم از نظر مصرف مرغ منجمد و کیفیت آن نگرانی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه هم اینک بین200 تا300 هزار تن مرغ مازاد بر مصرف داخلی در کشور تولید می شود، گفت: پارسال به کشورهای مختلف مرغ صادر کردیم و تلاش می کنیم در سال جدید زمینه صادرات مرغ به روسیه و کشورهای شرق اروپا را فراهم کنیم.