دبیر انجمن صنایع غذایی خراسانرضوی استفاده از گوشت حیوانات متفرقه در تهیه سوسیس و کالباس در مشهد را تکذیب کرد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «سعید کافی» با اشاره به شایعاتی که در مورد مشکلات موجود در فرآوردههای گوشتی واحدهای تولیدی خراسان رضوی وجود دارد، اظهار داشت: همیشه از این دست شایعات برای واحدهای داخل استان ساخته میشود و علت آن هم بازار بزرگ داخلی خراسانرضوی است که میتواند برای برخی از تولیدکنندگان خارج از استان بسیار سودآور باشد.
دبیر انجمن فرآوردههای گوشتی خراسان رضوی تأکید کرد: واحدهای داخل استانی زیر نظارت بسیار شدید هستند و نمیتوانند تخلفات آشکاری برای تولیدات خود داشته باشند.
اینکه در کشوری اسلامی گوشت سگ بزنند اشتباه است ولی کالباسی خریدم که انداختم بیرون سگ هم نخوردش
سلام من خیلی اطلاع از لاشه سگ ندارم ولی عکسها بنظرم فتوشاپه چون اولا لاشه سگ ازنقدر چربی نداره که تواین عکسها نشون داده سرتاسر بدن لاشه ها سفیدن دوما اگه کسی بخواد چنین خلاف بزرگ و کثیفی رو انجام بده میاد لاشه ها رو تیکه میکنه تا مشخص نباشه نه اینکه درسته و مشخص بذاره تو سرد خونه اگه توجه کرده باشین حتی دم باریک این لاشه ها هم سالمه! سوما اینهمه سگ یه شکل از کجا آوردن؟
|
از خارج وارد کردند این که دیگه فکر کردن نداره
احتمالا عکسها مربوط به کشور دوست و برادر چین و ماچین باشه در شرق آسیا مثل چین و کگره گوشت سگ و گربه جزو منوی غذایی مردم و رستورانهاست
Benqzarr man sosil.o.kalbase hame keshvar az goshte sag pokhte mishe
باسلام
بنظر من الکیه چون هر چند وقت یه بار این شایعه ها میشه
کسی که باور کنه در ایران از گوشت سگ وگربه سوسیس کالباس درست میکنند باید یه احمق تمام عیار باشه . میدونید یه کارخونه سوسیس کالباس روزانه چقدر گوشت لازم داره برای تولیدش . اونوقت این همه سگ گربه رو از کجا باید تهیه کنه .یکی جواب این سوال رو بگه تا بقیه اشو بیام .
|
نظر من این بود
|
عزیز این خیلی آسونه ، یه پرورش گاه سگدرست میکنند، چون سگها در سال دوبار میزاید و هر بار هم ۵ الی ۶ و یابیشتر بچه به دنیا می آورند
کاش با گوشت سگ درست کنن ، شرف داره به این آشغالایی که بخورد ملت میدن ، معلوم نیست چه کثافتی توی این سوسیس و کالباسا میریزن که هم بوی تعفن میدن هم پر استخون ریزه هستن ، انگار آدم ماسه میخوره...
لااقل این بیچاره هارو اول بکشن بعد سیخ تیز قلابو کنن زیرفکشون وآویزونشون کنن.چه زجری میکشن تابمیرن این بیچاره ها.اینها معصوم هستن.نصیبو قسمتشون سگ بودن وزجرکشیدن شد.دراین دنیا هیچی ندارن.نه کفش نه لباس نه خونه که لااقل زیربارون با زجرو سرما و شکم خالی و گرسنگی شبهارو صبح نکنن.وقتی مریض میشن باید دردو رنج را تحمل کنن چون خبری از قرص ودارونیست.خدا حتی یه عُمر هم به اینهانداد،چون اینها مانند یه بیمارسرطانی حداکثر ۱۴سال عمرمیکنن.به اینها باید به چشم یه بیمارسرطانی که قراراست بمیرد نگاه کرد.هیچ سرگرمی وهیچ نوشیدنی و تنقلاتی ندارن.آب کثیف میخورن وازناراحتی معده وانگل رنج میبرن.
تو سویس هایی که الان می خریم پر از مو هست
|
چون الان دیگه پوست سگهارو نمی کنن، دستمزد کارگرا زیاد شده، سگو با پوست و مو ، کالباس می کنن
|
آقای علامه ی دهر و دلسوز باید خدمتتون عرض کنم بین حیوانات اول اسید معده ی کرکس قویه بعد اسید معده ی سگ و مطمئن باش اونقد قوی هست که حتی سنگ رو آب میکنه انگل که سهله
??????????
نه بابا همش الکیه
میخورم حالم بدمیشه
آره این خیلی بده مو دارد
به نظر من امکان داره.. با دستگاه بادرن اثری ازموبجا،نمیمونه
حالا تولید کنندگان کالباس و سوسیس که در کشور داریم نه که درصد ها واقعی روی محصولات میزنند؟ مخلفاتشون رو هم که دیگه مشخصه که رعایت نمیکنند، موادی هم که استفاده میکنند متاسفانه دست کمی از ......... نداره. در مورد کشتارگاه ها که اصلا صحبت نمیکنم....