دبیر انجمن صنایع غذایی خراسانرضوی استفاده از گوشت حیوانات متفرقه در تهیه سوسیس و کالباس در مشهد را تکذیب کرد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «سعید کافی» با اشاره به شایعاتی که در مورد مشکلات موجود در فرآوردههای گوشتی واحدهای تولیدی خراسان رضوی وجود دارد، اظهار داشت: همیشه از این دست شایعات برای واحدهای داخل استان ساخته میشود و علت آن هم بازار بزرگ داخلی خراسانرضوی است که میتواند برای برخی از تولیدکنندگان خارج از استان بسیار سودآور باشد.
دبیر انجمن فرآوردههای گوشتی خراسان رضوی تأکید کرد: واحدهای داخل استانی زیر نظارت بسیار شدید هستند و نمیتوانند تخلفات آشکاری برای تولیدات خود داشته باشند.
حالا تولید کنندگان کالباس و سوسیس که در کشور داریم نه که درصد ها واقعی روی محصولات میزنند؟ مخلفاتشون رو هم که دیگه مشخصه که رعایت نمیکنند، موادی هم که استفاده میکنند متاسفانه دست کمی از ......... نداره. در مورد کشتارگاه ها که اصلا صحبت نمیکنم....